Wil je zien: dé modetrends van het nieuwe seizoen

Aangeboden door ZEZ Mode 3 maart 2018

Hoewel de temperaturen anders doen vermoeden, komt de lente eraan. En een nieuw seizoen betekent een nieuwe collectie en nieuwe trends! Jörgen en Yvonne van ZEZ Mode hebben de modetrends voor het nieuwe seizoen op een rijtje gezet en die delen we maar al te graag met je.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Mix & Match

ZEZ Mode
Foto: indebuurt Breda

Een van de trends die we in het nieuwe seizoen veel gaan zien, is het combineren van verschillende printjes. Als je dit in dezelfde kleuren houdt, zoals op de foto, oogt het geheel toch rustig. Deze set komt van Studio Anneloes, een heel tof Nederlands merk waarvan ZEZ bijna wekelijks nieuwe items binnenkrijgen.

Sportief

ZEZ Mode
Foto: indebuurt Breda

De sportieve trend is nog steeds steady dit seizoen. Jogging broeken zijn niet langer bedoeld voor een avondje op de bank: het is hét fashion item van deze zomer. Stijl de broek af met een goede hak en een mooie top, en je kunt zo naar je werk.

Rood

ZEZ Mode
Foto: indebuurt Breda

Rood is dé kleur van het nieuwe seizoen. Yvonne combineert de trendkleur met een sportieve broek met een biesje. Zo pak je twee trends in één keer mee.

Zomer Zon

ZEZ Mode
Foto: indebuurt Breda

De zomer schreeuwt om lichte kleuren en wat is zonniger dan de kleur geel? Deze zomer zien we veel geel gecombineerd met zwart. Het merk Summum – wat je op de foto ziet – heeft veel geel in de nieuwe collectie. Het leuke aan dit merk is dat je íeder stuk uit de collectie kunt combineren met een ander stuk.

Overigens geldt dat voor alle kleding in de winkel: Jörgen en Yvonne besteden veel tijd en aandacht aan de inkoop, zodat alle merken bij elkaar passen en je stukken uit verschillende collecties met elkaar kunt combineren.

Gekke printjes

ZEZ Mode
Foto: indebuurt Breda

Het merk Fabienne Chapot staat bekend om haar gekke printjes. Deze rok en top met kreeftenprint zijn dan ook echte eyecatchers.

Wist je trouwens dat je bij ZEZ Mode in één keer klaar kunt zijn? Naast kleding verkopen ze ook schoenen, tassen, riemen en sieraden. En je kunt gelijk iets leuks meenemen voor je interieur, want van de woonaccessoires bij ZEZ word je ook heel hebberig.

ZEZ Mode Fashion Event

Foto: indebuurt Breda
Foto: indebuurt Breda
Foto: indebuurt Breda
Foto: indebuurt Breda
Foto: indebuurt Breda
Foto: indebuurt Breda
Foto: indebuurt Breda

Kun jij geen genoeg krijgen van al deze toffe trends? Dan hebben we goed nieuws voor je: zondag 18 maart organiseert ZEZ Mode een modeshow. Tijdens dit fashion event showen modellen van 11.00 tot 16.00 uur de nieuwste trends. De stylisten van ZEZ zijn deze dag aanwezig om jou van vakkundig advies te voorzien. Tijdens het event komt een DJ fijne plaatjes draaien en kun je de shows bekijken onder het genot van een hapje en een drankje.

Trommel al je vriendinnen op, want hier wil je bij zijn!

ZEZ Mode winkelen

Nu gesloten09:30 - 17:00

Haagsemarkt 6A1, Breda

Bekijk meer:winkelen
<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶