Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wij doen de test! 5 x dit is waarom deze panty’s van Sven & Sophie toppers zijn

Aangeboden door Sven & Sophie 27 september 2019

Panty’s. Eigenlijk maar rare dingen die zorgen voor heel veel vragen. Moest je nou standaard twee maatjes groter kopen, welk denier geschikt is voor welke gelegenheid en welke soort is nu écht de beste? Been- en ondermodewinkel Sven & Sophie verkoopt de Perfectly Panty en wij zijn erg benieuwd hoe perfect deze echt is. Tijd voor een test!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Iets duurder, veel meer plezier en comfort

Foto: indebuurt Breda

Ben jij iemand die tijdens het boodschappen doen nog snel een pakje panty’s scoort voor een paar euro? Om die vervolgens tijdens de eerste keer dragen al compleet te laten scheuren? Klinkt herkenbaar. Daarom is het verstandig om nét iets meer te investeren in betere kwaliteit en bovenal veel meer comfort.

Bianca van Sven & Sophie Breda legt uit: “Onze Perfectly-lijn is al verkrijgbaar vanaf €8,95 en is superstevig. Daardoor zitten de panty’s erg lekker en gaan ze langer mee. Zo heb je er langer plezier van en ben je uiteindelijk goedkoper uit..” Naast dat het fijn is voor je portemonnee is het dus ook direct een stukje duurzamer.

Extra tip van ons: je koopt twee 20 denier panty’s voor €16,- en twee 40 denier panty’s voor €17,-. Scheelt toch weer wat centjes!


Meer over Sven & Sophie ontdekken?

Sven & Sophie winkelen

Gesloten12:00 - 17:00

Ginnekenstraat 19, Breda

Bekijk meer:winkelen

Je hebt de keuze uit drie effen kleuren

De 'Almost Black'-panty. Foto: indebuurt Breda
De 'Almost Black'-panty.Foto: indebuurt Breda
Meerdere panty's bij elkaar. Foto: indebuurt Breda

We testen voor de gelegenheid twee panty’s uit de lijn: één ‘standaard’ exemplaar en een fantasiepanty. Klinkt spannend, toch? We gaan de panty’s meerdere dagen dragen en tussendoor mee laten draaien in de wasmachine.

We beginnen met de standaard panty: 40 denier en in de kleur ‘Almost Black’. Ook is deze panty beschikbaar in volledig zwart. De 20 denier panty koop je daarnaast ook in huidskleur!

Dit exemplaar heeft een fijne, verstevigde teen, zit lekker comfy en voelt direct ladderbestendig aan. Ook werken en boodschappen doen (ja ja, spannende dag) overleeft-ie met gemak.

Voor dit seizoen is de kleur goed, in de zomer is de 20 denier wat passender. Maar deze overleeft met vlag en wimpel in ieder geval de test en gaat geheid nog meerdere outfits mee. Die gaat in de kast!

Houd je van nét even anders? Ga voor een fantasiepanty!

De gestreepte fantasiepanty. Foto: indebuurt Breda
de drie fantasiepanty's. Foto: indebuurt Breda

Of het nu Kerstmis is, je een speciaal feestje hebt of er gewoon zin in hebt: soms wil je lekker uit de band springen en knallen met je panty. Dat gaat perfect met de drie fantasiepanty’s die je koopt bij Sven & Sophie. Zoals je op de foto’s ziet, kies je uit stipjes, streepjes of een bijzonder panterprintje. Welke is jouw favoriet? Deze spannende panty’s koop je voor €9,95 per stuk.

Wij testen de gestreepte fantasiepanty en ook deze voelt goed aan. Nog íéts meer foolproof vanwege de dikkere stof, maar ook een extra fancy tintje door de opvallende print.

Persoonlijk advies

Sven&Sophie
Foto: indebuurt Breda

Zie jij door de kousen de panty’s niet meer? Weet jij totaal niet welke maat, welk denier of welk soort panty je moet hebben? Adem in, adem uit en loop even binnen bij Sven & Sophie. De vriendelijke medewerkers staan klaar om jouw vragen te beantwoorden. Zo weet jij zeker dat je met het goede exemplaar naar buiten loopt!

Oh enne, ben jij zo iemand die tijdens het aandoen van haar panty al direct een ladder maakt? Wij geven tips!

Keuze genoeg

Foto: indebuurt Breda
Foto: indebuurt Breda

We lieten het je al even zien: alleen al in de Perfectly-lijn van Sven & Sophie vind je drie normale en drie fantasiepanty’s. Wat ons betreft zijn de effen panty’s geschikt voor iedere gelegenheid. Waar we normaal na een halve dag al onder de ladders zitten, bleef deze panty goed op z’n plek en bovenal: helemaal heel! Mag jouw outfit extra knallen? Dan ga je dus voor zo’n fantasiepanty die ook nog eens stevig zit. Beide panty’s overleefden ook goed een rondje in de wasmachine. Uiteraard wel even in een waszakje doen!

Maar hé, het kan ook gewoon dat jij net even wat anders zoekt. Dat is geen enkel probleem: Sven & Sophie is een waar pantywalhalla waar jij je ogen uitkijkt. Wedden dat ze hier jouw toekomstige favoriet verkopen?

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.