Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is de nieuwe voorjaarscollectie van Sven&Sophie en deze sokken mag je niet missen!

Aangeboden door Sven & Sophie 19 maart 2019

De nieuwe voorjaarscollectie is binnen bij Sven&Sophie en deze staat in het teken van vrolijke kleurtjes, gekke printjes en een hoog draagcomfort. Dit zijn de leukste items uit de collectie.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Happy Socks

Foto: indebuurt Breda
Foto: indebuurt Breda
Foto: indebuurt Breda

Supertof: de nieuwe collectie van Happy Socks. De ‘junkfood-sokken’ zitten in een fantastische pizzadoos en de hamburgertjes, pizza’s en hotdogs zorgen ervoor dat je linea recta naar je favo snackbar rent om je honger te stillen. Ook de speciale Rolling Stones-editie is fantastisch. Daarnaast heeft Happy Socks speciaal voor het voorjaar sokken voor in je sneakers uitgebracht. Handig!

Calvin Klein

Foto: indebuurt Breda
Foto: indebuurt Breda

Comfortabel én sexy: laat dat maar aan Calvin Klein over! De nieuwe collectie bestaat uit gezellige kleurtjes (geel!) en mooie materialen en zit bovendien ook nog eens enorm lekker.

Cool Kick

Sven&Sophie
Foto: indebuurt Breda

Krijg jij ook altijd zo’n last van zweetvoeten in je sneakers? Supervervelend, maar gelukkig is daar een oplossing voor. De Cool Kick-sokken van Falke zorgen ervoor dat je voeten koel blijven dankzij speciale garen. De sokjes zijn bovendien zo gemaakt dat je ze niet ziet als je je schoen aanhebt.

Chantelle

voorjaarscollectie
Foto: indebuurt Breda

Hopelijk laat de zon zich dit voorjaar regelmatig zien en kunnen we die leuke jurken en rokjes weer uit de kast trekken. Natuurlijk wil je dan ondergoed dragen wat niet zichtbaar is. De slips van Chantelle hebben geen naden en schijnen ook niet door je summerwear heen. Fijn!

XPOOOS

Foto: indebuurt Breda
Foto: indebuurt Breda

Tot slot worden we héél vrolijk van de sokken van XPOOOS. De sokken kun je bijna kunstzinnig noemen. Onze favoriet? De roze sokken met de poedels!


Meer over Sven & Sophie ontdekken?

Sven & Sophie winkelen

Gesloten13:00 - 18:00

Ginnekenstraat 19, Breda

Bekijk meer:winkelen
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.