Zo maak jij je kerstoutfit helemaal af

Aangeboden door Sven&Sophie 14 december 2018

Tijdens de feestdagen stop je nét even wat meer moeite in je outfit. En die moeite, die zit ‘m vaak in de details. Zoals een mooie paar sokken of een bijzondere panty. Bij Sven&Sophie vind je alles om je outfit compleet te maken.

Feestelijke panty

Een jurkje of rokje wordt nog feestelijker als je er een bijzondere panty onder draagt. Bij Sven&Sophie vind je bijzondere panty’s met kant, siersteentjes en glitter. Ook fijn: de medewerkers van Sven&Sophie adviseren je altijd over de juiste maat, zodat je zeker weet dat je je panty na Kerst ook nog kunt dragen. De juiste maat zorgt er namelijk voor dat je panty minder snel kapot gaat.

Sven&Sophie
Foto: indebuurt Breda

Glittersokken

Draag jij liever een broek? Ook dan kunnen de details het verschil maken. Trek bijvoorbeeld een gezellig paar glittersokken aan onder je broek. Door ze in een open schoenen te dragen weet je zeker dat je opvalt!

Spanx

Let’s face it: we voelen ons niet allemaal even comfortabel in een strak jurkje. Zeker niet als je weet dat er nog negen gangen aan zitten te komen en je jurkje nu al strak zit. Spanx is je redder in nood. Het corrigerende ondergoed zorgt ervoor dat je lichaam strakker wordt waardoor je jurkje of andere kleding net wat mooier valt. Oneffenheden verdwijnen en je krijgt een prachtig lijntje.

Sven&sophie
Foto: indebuurt Breda

Denk jij bij corrigerend ondergoed aan een grote, vleeskleurige oma-onderbroek? Think again! Spanx heeft prachtige, sexy ontwerpen in mooie kleuren. In Hollywood is het al een tijdje een grote hype. Wij snappen wel waarom!

Heren

Ook de heren worden niet vergeten bij Sven&Sophie. Als je ervoor kiest om een pak te dragen tijdens de feestdagen, is een goed ondershirt essentieel. Daarnaast vind je in de winkel aan de Ginnekenstraat superveel leuke, chique en grappige (kerst)sokken. Zo rock jij die kerstoutfit!

Op zoek naar een leuk cadeautje voor onder de boom? Je vindt het bij Sven&Sophie:

Sven&Sophie cadeautjes

Hier shop je de leukste cadeautjes voor de decembermaand

December: de maand van gezelligheid, lekker eten én cadeautjes. Maar waar scoor je nou leuke, origin...

Sven&Sophie winkelen

Nu gesloten13:00 - 18:00

Ginnekenstraat 19, Breda

Bekijk meer:winkelen

adv.