Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Snel bij zijn! Bij deze webshop krijgen Bredanaars tot 80% korting op merkkleding

Aangeboden door BestSecret 10 november 2020

Een T-shirt van Michael Kors gematcht met een broek van Diesel en schoenen van Karl Lagerfeld… Dat is alleen weggelegd voor mensen uit het Ginneken. Of nou ja, dat zou je denken! Wij hebben een exclusief modeparadijsje ontdekt waar je kleding en accessoires van topmerken kunt shoppen met 20 tot 80 procent korting: BestSecret.

Zoals de naam al zegt, is BestSecret een geheime winkel. Je kunt hier alleen shoppen als je lid bent en daarvoor heb je een uitnodiging nodig… Laten wij die nu net voor je geregeld hebben! Wij mogen een aantal Bredanaars een exclusief lidmaatschap weggeven. Je kunt je inschrijven via deze link. Maar wees er wel snel bij, want helaas is het aantal beperkt. Vis je achter het net? Dan kom je op een wachtlijst te staan.

Meer dan 3000 merken

Op BestSecret vind je meer dan 3000 merken uit de collecties van dit jaar én vorig jaar. Je shopt er fijne basics maar natuurlijk ook de laatste trends. Wij namen alvast een kijkje achter de schermen en zagen onder meer hebberigmakende kledingstukken van Adidas, Armani, Calvin Klein, The North Face en Tommy Hilfiger. Daarnaast heeft de winkel ook een hele grote collectie schoenen en accessoires. Handig om te weten: je kleding wordt binnen een week bezorgd en als een product niet bevalt, kun je het gratis terugsturen.

Tekst gaat verder onder de foto’s.

Foto: BestSecret
Foto: BestSecret
Foto: BestSecret

Megagoede deals in november

Nu Sinterklaas en Kerstmis eraan komen, is het helemaal slim om hier te winkelen. Er is een grote collectie luxe cadeautjes die je natuurlijk ook koopt met 20 tot 80 procent korting. In november heeft BestSecret een paar leuke verrassingen. Zo kun je op geselecteerde dagen je bestelling gratis thuis laten bezorgen. Ook zijn er extra goede deals op Black Friday en Cyber Monday. Als je wilt weten welke deals de webshop precies heeft, kun je je het best inschrijven voor de nieuwsbrief van BestSecret.

Nu al zin om los te gaan? Snappen we. Schrijf je in via deze link en krijg je toegang tot alle prachtige merken. Maar doe het wel snel – voor je het weet ben je te laat!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door BestSecret. Meer over BestSecret ontdekken?

adv.