Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Marché Hoezee: een creatieve en vrolijke markt in de binnenstad van Breda

Door Annemijn Heijstek 11 juli 2017

Gek op authentieke ambacht? Bezoek deze zomer dan eens Marché Hoezee: een vrolijke markt met creatieve makers, culture doeners, vernuftige uitvinders en andere ambachtslui.

Markt in de binnenstad

Organisatoren Julie van Zessen en Eva Geene borduren met Marché Hoezee voort op het onlangs gestopte Mercado de Belcrum. Ditmaal niet in de wijk Belcrum, maar in de binnenstad van Breda. In de Sint Janstraat en op het binnenplein van Nieuwe Veste, om precies te zijn. De initiatiefnemers achter de kleinschalige kramerij willen hiermee graag ambacht en (toekomstige) creatieve ondernemers onder de aandacht brengen.

Marché Hoezee
Foto: Facebookpagina van Marché Hoezee

Er wordt een plek gecreëerd waar kunst, grafiek, juwelen, handgemaakt, vintage en streekproducten getoond en verkocht kunnen worden. Creatievelingen kunnen hier hun waren kwijt, bezoekers kunnen zich laten verrassen door al het moois wat Breda te bieden heeft.

Handjes uit de mouwen tijdens Marché Hoezee

Op de creatieve markt wordt je niet alleen geïnspireerd om je leven mooier te maken, maar ook om zelf aan de slag te gaan. Je kunt gesprekken voeren met de ambachtslui, een kop koffie drinken of een tosti eten. Ook kun je genieten van verschillende optredens. Als je zin hebt kun je zelf je handen uit je mouwen steken en deelnemen aan een van de workshops die gaan over ambacht. Klinkt goed, toch?

Marché Hoezee
Foto: Facebookpagina van Marché Hoezee

Je kunt Marché Hoezee bezoeken op zondag 23 juli, zondag 13 augustus en zondag 10 september. De markt duurt van 11.00 uur tot 17.00 uur.


Meer over Marché Hoezee ontdekken?

Marché Hoezee markten

Geopend09:00 - 18:00

Sint Janstraat, Breda

Bekijk meer:markten

Meer over

Doen Winkelen

adv.