Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Het omrijden waard: dit zijn de lokale ondernemers van winkelcentrum Heusdenhout

Aangeboden door Winkeliersvereniging Heusdenhout 25 juni 2020

Misschien heb je het al gehoord: de Heerbaan gaat op de schop. Tot oktober 2020 is de gemeente hier druk bezig met verschillende wegwerkzaamheden. Fijn voor de straat, maar minder ideaal voor winkelcentrum Heusdenhout: alle lokale ondernemers zijn hierdoor de komende tijd minder bereikbaar. Toch blijft het zeker de moeite om hen op te zoeken!

Met 13 zaken in het winkelcentrum, verveel je hier geen moment. Boodschappen nodig? Check! Naar de kapper! Zeker mogelijk. Zin om te genieten van verse vis van ’t Viskwartier, vlees van slagerij Haarselhorst, een broodje van BROODENZO of friet van Kwalitaria? Je weet waar je moet zijn 😉

Lokale ondernemers

Bredase ondernemers maken de stad: ze zorgen voor sfeer en geven een persoonlijke tint aan jouw aankopen. Zo ook bij winkelcentrum Heusdenhout: hier vind je heel veel lokale zaken. Je zit hier goed voor je boodschapjes of een cadeautje, maar ook als je zin hebt om jezelf in de watten te laten leggen. Meet jezelf een nieuw kapsel aan, laat je wenkbrauwen waxen, ga langs de pedicure, neem een bloemetje mee en haal een lekker drankje. Ontdek alle winkels hier.

Tekst gaat verder onder de foto.

Foto: indebuurt Breda

Zeker de moeite waard

Goed, de komende maanden zul je iets moeten omrijden om bij winkelcentrum Heusdenhout terecht te komen. Maar dan ben je wel verzekerd van gezellige ondernemers, fijne producten en vers eten. Wanneer breng jij weer een bezoekje?

Lees ook:

Bob heeft zijn eigen viszaak: ‘In drie weken voor de opening hebben we alles gedaan’

Voor een lekker vers visje, fijne maaltijden én goede kibbeling zit je goed bij Bob Lips. Zijn zaak ...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Winkeliersvereniging Heusdenhout. Meer over Winkeliersvereniging Heusdenhout ontdekken?

Winkeliersvereniging Heusdenhout winkelen

Bisschopshoeve , Breda

Bekijk meer:winkelen

adv.