Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hét nieuwste kerstpakket voor en door Bredanaars: dit kun je verwachten

Aangeboden door Kerstpakket-Breda 13 november 2020

We hoeven je niet meer te vertellen dat het roerige tijden zijn. Bredase ondernemers hebben het zwaar, maar zitten niet bij de pakken neer. Sterker nog: ze zetten alles op alles om Bredanaars nog steeds te verrassen met toffe diensten en producten.

Misschien was het voor jouw bedrijf ook wel een apart jaar. Hoog tijd dus om je werknemers of collega’s te belonen voor dit turbulente jaar. Het initiatief Kerstpakket-Breda is een samenwerking van meerdere Bredase ondernemers. De kerstpakketten in kwestie zitten vol écht Bredase producten.

Twee soorten kerstpakketten

Smullen van lekkernijen, waardebonnen voor activiteiten en diverse Bredase restaurants én meer: het zit er allemaal in. Als werkgever of leidinggevende kies je zelf het pakket dat het beste bij jouw bedrijf en werknemers past. Je hebt de keuze uit twee pakketten.

Tekst loopt door onder de foto.

Foto: Kerstpakket-Breda

Mooie producten uit Breda

Een kerstpakket is leuk, maar wordt nóg leuker als je zeker weet dat je collega’s of werknemers er blij mee zijn. “Met onze kerstpakketten komt dat sowieso goed”, vertelt David Kop, eigenaar van Oase en een van de initiatiefnemers. “Je bezorgt je werknemers een pakket vol verrassingen en steunt direct de Bredase ondernemers. We zijn trots dat we zoveel luxe cadeaus kunnen aanbieden voor een mooie prijs.”

Het verschil

De kerstpakketten bestel je via de website. We gaan niet verklappen wat er precies in zit. Zo blijft het nog even geheim voor je collega’s! Wat we wel onthullen: je hebt de keuze tussen Kerstpakket Basis en Kerstpakket Luxe. In de basisversie vind je de essentiële middelen om je werknemers bourgondisch te laten genieten. Weg met die thuiswerktafel en even tijd voor jezelf! In de luxe versie ontdek je de bourgondische manier van leven: smaakvolle delicatessen voor een borrelplank aangevuld met een paar leuke activiteiten in de regio. Wil je precies weten wat in de pakketten zit? Neem contact op! Check de Instagrampagina, bel naar 076-2015488 of bezoek de website via de oranje button hieronder.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Kerstpakket-Breda. Meer over Kerstpakket-Breda ontdekken?

Kerstpakket-Breda

adv.