Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Eerste hulp bij je panty aantrekken (én heel houden)

Aangeboden door Sven & Sophie 26 april 2019

Het aantrekken van je panty gaat helaas niet altijd zonder kleerscheuren. Zonde, want panty’s zijn eigenlijk helemaal geen wegwerpproducten. Ga jij voor less waste? Dan helpen wij je! Bespaar jezelf een hoop gestuntel, want dankzij deze tips laat jij je panty’s voortaan heel.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

In de zomer kies je uiteraard niet voor zwarte 80 denier panty’s die bijna door kunnen als legging. Dan draag je het liefst ultra-dunne zomerpanty’s die je benen nét dat beetje extra geven. Superfijn, maar ook moeilijker om aan te trekken. Speciaal voor de dunnere panty’s maakten wij een lijstje met tips met lifehacks om je panty heel te houden!

1. Zorg voor de juiste panty

Zie jij soms door alle panty’s het pantyrek niet meer? Snappen we. Toch is het ontzettend belangrijk dat je de panty kiest die bij jou past: zowel qua merk als qua maat. De merken Falke en Oroblu maken fijne zomerpanty’s die heerlijk zitten. Die koop je bij Sven & Sophie in Breda. Helemaal fijn: hier geven ze je uitgebreid advies over de juiste maat en kleur. Zo weet je zeker dat jij de winkel verlaat met de perfecte panty.

2. Houd al je ringen, horloges en armbanden héél ver weg van je handen

Alle sieraden in de buurt van je panty zijn een extra risico om in te blijven hangen. Erg verstandig om je bling-bling dus pas aan te doen nadat je in je panty bent gehesen.

3. Doe lekker rustig aan

Haast? Even snel een panty aan doen, terwijl je aan het bellen/Netflixen/eten bent? Slow down. Neem even een minuutje of twee de tijd, ga even zitten en steek jezelf rustig in je panty. Hoe meer je aan het racen bent, hoe groter de kans dat je de deur uitloopt met een ladder.

4. Rol de panty op van teen tot top

Misschien wel een bekende tip, maar daardoor zeker niet minder belangrijk om te noemen: rol de panty op! Pak je panty bij de bovenkant en ‘trek’ in de lengte de panty naar boven, tot je bij de teen bent aangekomen. Dit maakt een perfect gat voor je voet en vermindert de stukken stof waar je langs moet.

Goed, dat waren de tips om schadevrij je (zomer)panty aan te trekken! Fun fact: zomerpanty’s worden in de volksmond vaak ‘vleeskleurig’ genoemd. Bijzonder, want die naam doet ons eerder denken aan een bezoekje naar de slager. De correcte naam is dan ook ‘huidskleurig’, wat ook veel dichter bij de waarheid komt. Uiteraard zijn er voor verschillende huidskleuren huidskleurige panty’s verkrijgbaar!

Ben je op zoek naar de perfecte panty en persoonlijk advies? Loop dan binnen bij Sven & Sophie.


Meer over Sven & Sophie ontdekken?

Sven & Sophie winkelen

Gesloten13:00 - 18:00

Ginnekenstraat 19, Breda

Bekijk meer:winkelen
Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.