Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hoe leuk?! Shoesme heeft een circuscollectie voor kids en zo ziet die eruit

Aangeboden door Shoesme Brandstore Breda 3 september 2019

Het nieuwe schooljaar breekt los en dat betekent dat jouw zoon of dochter bepakt en bezakt op weg gaat naar een nieuwe klas. Jij doet het liefst leuke kleding aan naar je werk, toch? Geef daarom je zoon of dochter ook een leuke look met schoenen uit de nieuwe collectie van Shoesme! Met zebra’s, panters en slangen is het een waar circusfeest. Cirque du Shoesme!

Al die wilde dieren uit de collectie hoef je niet te temmen, dat heeft Shoesme al voor je gedaan. Check de nieuwe bikerboots, sneakers, hoge schoenen en booties.

Tekst gaat verder onder de foto.

Foto: Shoesme

De favorieten van Shoesme

Na de vakantie eindelijk weer alle vriendjes en vriendinnetjes zien, naar een nieuwe klas gaan of voor het eerst starten op school: het is hartstikke spannend voor je kind (en misschien ook wel voor jou 😉 ). Dankzij de nieuwe bikerboots met metallic details, stoere panter veterschoentjes of fancy bergschoenen let niemand meer op wat anders dan de schoenen.

Tekst gaat verder onder de foto.

Foto: Shoesme

Matching accessoires

Hé, het houdt niet op bij alleen schoenen! Bij Shoesme koop je ook schooltassen met grappige prints en leuke kleurtjes. Yvette van Shoesme vertelt: “Van zebra’s en aapjes tot aan een heuse banaan, onze schooltassen zijn er in alle kleuren van de regenboog. We ontwikkelen deze speciaal voor kinderen, met oog voor detail. Net zoals onze schoenen.”

Weet jij niet wat de juiste schoen voor jouw zoon of dochter is? Check de website voor tips of loop binnen bij de winkel aan de Halstraat voor persoonlijk advies. Veel shopplezier!


Meer over Shoesme Brandstore Breda ontdekken?

Shoesme Brandstore Breda winkelen

Gesloten13:00 - 17:30

Halstraat 34, Breda

Bekijk meer:winkelen

adv.