Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit zijn de kinderschoenentrends van dit moment

Aangeboden door Snoeren Schoen- en Voetspecialist 7 mei 2019

De zomer is in aantocht! Zomerse outfits worden weer ingeslagen en die style je af met toffe schoenen. Voor jezelf is het soms al moeilijk genoeg om leuke schoenen te vinden, laat staan voor je zoon of dochter. Daarom vertellen wij je meer over de laatste trends op het gebied van zomerschoenen voor je kids!

Je wilt wel dat je kinderen er een beetje leuk bijlopen, toch? Ga dan even langs Snoeren Schoen- en Voetspecialist. Waarom? Hier vind je niet alleen de laatste trends, maar krijg je ook persoonlijk advies over je schoenkeuze. Ook fijn: ze geven drie maanden pasgarantie. Zo weet je zeker dat je kind met plezier een seizoen op zijn of haar hippe schoenen loopt!

Prints, prints en nog eens prints

Laten we meteen aftrappen met deze vrolijke trend. De eerste trend op het gebied van schoenen bestaat uit printjes. Alles kan en alles mag! Kies voor exotische dierenprints, streepjes of bijvoorbeeld een schattige print met hartjes of bloemetjes. De schoenen van je mini-me mogen gezien worden. Enorm leuk én trendy!

Sneakers

De sneaker blijft, ook in de kindermode, enorm populair. Je vindt ze in alle soorten en maten, zowel voor jongens als meisjes. Ideaal: deze schoenen lopen altijd lekker, wat ook fijn is voor vakanties of dagjes weg. Kortom, sneakers mogen we niet missen dit seizoen.

Tekst loopt door onder de foto.

Foto: RED-RAG

Alle kleuren van de regenboog

Hou je van felle kleuren? Dan kun je je hart ophalen bij deze zomercollectie. Met tinten als legergroen, marineblauw of mosterdgeel hou je de schoen aards en rustig. Mag het wat pittiger, dan ga je voor neons in oranje, geel en kobalt. Voor een zomerzoete look kies je voor zachte pastels en metallics. Colorblocking of toon op toon, jouw kind steelt de show met deze kleurrijke schoenen aan zijn of haar voeten!

Tekst loopt door onder de foto.

Foto: Bunnies Jr.

Advies nodig?

Zoals we eerder benoemden, zit je bij Snoeren schoen- en voetspecialist goed voor persoonlijk advies. Heb je een vraag over de voeten of het looppatroon van je kind? Bezoek dan op 8 of 22 mei de winkel voor een gratis consult van een voetspecialist. Van 14.00 uur tot 17.00 uur stel je al je vragen en krijg je direct vakkundig antwoord.

Oh, en: wist je al dat je de gehele maand mei mee kan doen aan een leuke winactie? Met ieder paar kinderschoenen dat je deze maand koopt, maak je kans op vier kaartjes plus parkeermunt voor de Beekse Bergen. Leuk! Check de actievoorwaarden op de website.


Meer over Snoeren Schoen- en Voetspecialist ontdekken?

Snoeren Schoen- en Voetspecialist winkelen

Geopend09:00 - 18:00

Heistraat 2, Breda

Bekijk meer:winkelen

adv.