Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dennis van WAAR in Breda: ‘Deze cadeautjes zijn leuk én persoonlijk’

Aangeboden door WAAR 29 oktober 2020

Voor een leuk en duurzaam cadeautje ben je misschien wel eens binnengelopen bij WAAR in de Houtmarkt. Nu shoppen wordt afgeraden, zal je minder snel op pad gaan om te snuffelen tussen alle leuke spulletjes. Om ervoor te zorgen dat je tóch lokaal kunt blijven winkelen, heeft WAAR Breda iets tofs gelanceerd: een eigen webshop. Leuk weetje: de cadeautjes worden ingepakt en wel bezorgd!

Dennis vertelt: “Onze WAAR-winkel in Breda is een lifestyle store waar je cadeautjes koopt met een goed verhaal. Een persoonlijke touch is hierbij belangrijk: we pakken alles leuk in en als je iets online via de nieuwe website bestelt, geven we het indien mogelijk persoonlijk af. We staan honderd procent achter ons eigen assortiment, waarbij geen enkel item schade aan de omgeving of mensen berokkent. Fairtrade producten en duurzaamheid zijn voor ons enorm belangrijk!”

Een lach op je gezicht

Over de nieuwe webshop vertelt hij: “Hier vind je ons hele assortiment, maar dan online. Lokaal shoppen blijft belangrijk en zo maken we dat voor iedereen alsnog mogelijk. Ook kun je bij ons – zowel in de winkel als online – kerstpakketten samenstellen. We hebben enorm leuke items waar mensen een lach van op hun gezicht krijgen. Niet alleen leuk om te krijgen, maar ook om te geven!”

Tekst loopt door onder de foto’s.

Foto: WAAR Breda
Foto: WAAR Breda

Dit kun je er kopen

In de webshop van WAARwinkel Breda vind je een groter assortiment dan in de winkel. Je koopt hier voor iedereen een leuk en passend cadeau. Denk aan natuurlijke verzorgingsproducten, ecologische planten, vegan kookboeken, herbruikbare boterhamzakjes, biologische sojasaus, duurzame waterflessen, gerecyclede tassen, eerlijkgemaakt servies en nog veel meer. Leuk om te weten: als je in de buurt woont, komen ze je bestelling zelf langs brengen. En natúúrlijk worden je cadeautjes net zo leuk ingepakt als in de winkel!

Cadeau voor jou, cadeau voor mij

Het is nu extra leuk om iemand te verrassen, want WAAR heeft een toffe actie. Als je een cadeau bij iemand laat bezorgen, krijg jij óók een presentje. Voor iedere bestelling die je laat afleveren bij een ander krijg je een cadeaubon van € 5,-. Oftewel: cadeau voor jou, cadeau voor mij, cadeautje voor ons allebei!

Tekst loopt door onder de foto’s.

Foto: WAAR Breda
Foto: WAAR Breda

Shop met korting in de webshop van WAAR Breda

En dat is nog niet alles, want ook Dennis heeft iets leuks voor je in petto. “Mijn extra cadeautje is dat je 10 procent korting krijgt op je eerste bestelling in mijn webshop. Dat maakt lokaal shoppen nóg leuker!” Je kunt de korting claimen met de code ‘IndebuurtBreda’.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door WAAR. Meer over WAAR ontdekken?

WAAR

Gesloten12:00 - 17:00

Houtmarkt 45, Breda

adv.