Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Pauline van Siebel Juweliers: ‘Dit zijn de populairste sieraden in Breda’

Aangeboden door Siebel Juweliers Breda 12 december 2019

Het is ieder jaar weer een uitdaging: het perfecte cadeautje vinden voor je geliefde, familie of vrienden. Herkenbaar? Gelukkig zit je bij Siebel aan de Karrestraat altijd goed. Daar staat storemanager Pauline samen met haar gezellige team klaar om jou te helpen.

“Weet je nog niet wat voor sieraad of horloge het wordt? Wij lopen met je door de winkel en stellen de juiste vragen. Zo stap je met een prachtig cadeau naar buiten”, aldus Pauline.

Persoonlijke aandacht

Juwelierswinkel Siebel draait al meer dan honderd jaar mee en heeft 44 winkels door het land. Je koopt er sieraden in alle kleuren, soorten en maten, maar bijvoorbeeld ook horloges. Siebel Juweliers was van oudsher een juwelier in uitsluitend het hogere segment, maar dat is niet langer het geval. De sterke kracht? Persoonlijke aandacht.

“Wij nemen voor al onze klanten de tijd, want we snappen dat je aankoop enorm belangrijk is”, vertelt Pauline. “Iedereen in onze vestiging is allround opgeleid. Je kunt bij alle medewerkers terecht met je vraag of wens. Weet je niet wat je zoekt? Wij wel! Samen met jou vinden we het perfecte cadeau.”

Tekst gaat verder onder de foto.

Al helemaal in de kerstsferen! Foto: indebuurt Breda

Emotionele waarde

Jij bent misschien ook nieuwsgierig: wat zijn de meest bijzondere sieraden om te verkopen? “Toch de items waar veel emotionele waarde aan hangt”, zegt Pauline. “Zo was er een vrouw die al tientallen jaren dezelfde ring droeg en deze liet opknappen. Daar was ze heel blij mee.”

Verlovingsringen

Ook verlovingsringen zijn favoriet bij de storemanager. “Dat zijn de leukste momenten. Die mannen doen echt hun best en zijn vaak heel zenuwachtig. Een vriend of vriendin komt dan mee voor de mentale support en te helpen met de beslissing. En dat helpt: nog maar één keer heb ik meegemaakt dat een verlovingsring na de belangrijke vraag werd geruild.” Al verloofd en klaar voor de volgende stap? Goed nieuws: bij Siebel krijg je de tweede trouwring gratis.

Tekst gaat verder onder de foto.

Boven in het pand zoeken jullie samen trouwringen uit. Foto: indebuurt Breda

Veel vaste gezichten

Hoewel Pauline al bijna vier jaar voor Siebel werkt, zien we haar pas sinds een jaartje in het statige pand aan de Karrestraat. “Sindsdien werk ik hier als storemanager en in die tijd heb ik al veel vaste klanten voorbij zien komen. Of het nu is voor een nieuw sieraad, een nieuw batterijtje of een reparatie: ze weten ons altijd weer te vinden.”

Tekst gaat verder onder de foto’s.

Foto: indebuurt Breda
Foto: indebuurt Breda
Foto: indebuurt Breda
Foto: indebuurt Breda
Foto: indebuurt Breda
Foto: indebuurt Breda
Foto: indebuurt Breda

Populaire cadeautjes in Breda

Wat dragen Bredanaars nu het allerliefst en wat is helemaal on trend in onze stad? Pauline laat ons meerdere pareltjes uit het brede assortiment zien. Zie de foto’s hierboven! Ze vertelt: “Merken zoals Tommy Hilfiger en Boss doen het nog steeds erg goed, maar ook SEIKO blijft populair. Een nieuw horlogemerk dat we verkopen is Alpina, van Zwitserse kwaliteit.”

Kies je voor goud en zilver, dan zit je hier zeker goed. “Van zilver tot aan witgoud en terug, we hebben ruime keuze.” Zit het ideale cadeautje hier niet tussen? Bekijk dan de andere cadeautips hier. Veel shopplezier!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Siebel Juweliers Breda. Meer over Siebel Juweliers Breda ontdekken?

Siebel Juweliers Breda juweliers

Gesloten13:00 - 17:30

Karrestraat 27, Breda

Bekijk meer:juweliers

adv.