Baasje gezocht: senior Rocky zoekt een warme schoot

Door Annemijn Heijstek 13 maart 2019

Onze vrienden van Dierenopvangcentrum Breda hebben talloze lieve dieren in huis die op zoek zijn naar een leuk baasje. Iedere week zetten wij van indebuurt Breda een asieldier in het zonnetje, deze week: Rocky. Deze kroelkip stelt zich even aan je voor!

Hallo!

Zou je misschien even plek kunnen maken op je schoot? Dan kom ik gezellig bij je zitten terwijl ik mijn verhaal vertel.

Ik heet Rocky en ik ben ruim 10 jaar oud. Mijn baasje kon niet meer voor zichzelf zorgen en ging naar een verzorgingshuis. Vanuit daar kon hij ook niet meer voor mij zorgen, dus zodoende kwam ik hier in de opvang terecht.

Gezelligheidsdier

Ik ben een echt gezelligheidsdier. Ik volg je op de voet en zodra ik de kans krijg kruip ik tegen je aan of op je schoot. Kieskeurig ben ik daar overigens niet in want ik vind iedereen lief, maar echt kleine kindjes zijn mij wat te heftig. Op mijn leeftijd wil je gewoon in alle rust verwend worden.

Op één kies na zijn al mijn tandjes getrokken. Ik heb daardoor veel minder pijn, maar brokken eten is lastiger geworden. Ik zoek dus een baasje die mijn brokjes een beetje zacht wil maken met warm water.

Seniorliefhebber

Ik ben op zoek naar een echte seniorliefhebber die begrip heeft voor het feit dat ik erg in de war ben van alles wat er gebeurd is, waardoor het even kan duren voordat ik helemaal zindelijk ben en alleen kan zijn. Andere dieren zijn voor mij geen probleem, zolang ik maar veel liefde krijg. Daarnaast is een fijne schoot een echte must, dan kom ik knorrend tegen je aan liggen.

Wil jij mij nog een flink aantal jaren knuffelen? Ik wacht met smart op je!

Warme knuf, Rocky

Bekijk hier het filmpje van Rocky:

Is het een match?

Wil jij meer weten over Rocky of hem graag in het echt ontmoeten? Neem dan contact op met Dierenopvangcentrum Breda, Oude Baan 60 in Breda. Bel 076-5712712 of stuur ze een mail.

Lees ook:

baasje gezocht

Baasje gezocht: Bolle zoekt iemand die net zo gek is op knuffelen

Onze vrienden van Dierenopvangcentrum Breda hebben talloze lieve dieren in huis die op zoek zijn naa...
baasje gezocht

Baasje gezocht: Manjo is de Frekkel van de opvang

Onze vrienden van Dierenopvangcentrum Breda hebben talloze lieve dieren in huis die op zoek zijn naa...
baasje gezocht

Baasje gezocht: Blue hoort graag hoe knap hij is

Onze vrienden van Dierenopvangcentrum Breda hebben talloze lieve dieren in huis die op zoek zijn naa...

Meer over

Dieren Video

adv.