Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Sneakers met korting en meer: deze nieuwe Perry Sport store opent dicht bij Breda

Door Jennifer da Graça 17 oktober 2019

Hé fanatieke en minder fanatieke sporters! Of je nu van keiharde cardio of kalmerende yogatechnieken houdt: je hebt nu eenmaal goed passende (en het liefst ook mooie 😉 ) kleding nodig. Kun jij wel een nieuwe outfit gebruiken en het liefst met een beetje korting? Wait no more, want op 19 oktober opent een nieuwe Perry store in Roosendaal. We verklappen alvast: het hele weekend scoor jij kleding met 20% korting!

Na vijf jaar opent Perry de deuren weer in Roosendaal, wat op ongeveer twintig minuutjes rijden van Breda ligt. De sportzaak is helemaal klaar voor de comeback en dat helemaal in stijl! Shop jij liever gewoon in ons mooi Breda? Geen zorgen, de winkel aan de Ginnekenstraat blijft gewoon open.

Voor ieder wat wils

Of je nu wekelijks op de tennisbaan staat met je mattie, iedere zondagochtend met tien andere dames de ene na de andere bal het doel in schiet of het liefst in alle rust hardloopt: je weet zeker dat je in deze winkel vindt wat je zoekt. Oh en ben jij geen fanatiek sporter, maar vind jij zo’n sportlegging wel heel chill om in te relaxen? Ook voor lifestyle artikelen ben je hier aan het juiste adres. De kleding en andere artikelen zijn onderverdeeld in deze categorieën:

  • Adventure
  • Lifestyle
  • Voetbal
  • Wintersport (in de zomer beachsport)
  • Zwemmen
  • Running
  • Training

Tekst gaat verder onder de foto.

Foto: Perry Sport

Lekkere openingsactie

Even tussen ons: het liefst scoor jij jouw nieuwe pilatespakje of voetbalschoenen natuurlijk zo goedkoop mogelijk. Heb jij écht nieuwe sportkleren nodig? De Perry store opent op 19 oktober in Roosendaal met een spetterende weekendactie. Op alles wat je in de shopper gooit, krijg je 20% korting. Goed om te weten: dit geldt voor maximaal vijf artikelen. Bemachtig een shopper in de winkel of spot een Perry flyeraar in de winkelstraat. Weet jij al wat je gaat kopen met korting?


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Perry Sport Roosendaal. Meer over Perry Sport Roosendaal ontdekken?

Perry Sport Roosendaal

Gesloten09:00 - 18:00

Nieuwe Markt 7, Roosendaal

Meer over

Sport Winkelen

adv.