Hardloopfanaten opgelet: door deze training houd je het langer vol en loop je beter

Aangeboden door LC By Berry’s 3 mei 2019

Het lekkere weer is in aantocht. Dat betekent: geen kou meer en langere avonden. Ideaal om dus ’s avonds na je werk nog even te hardlopen. Hoe pak je dat aan? Focus je op je snelheid? Of op het rennen van lange afstanden? 

Grote kans dat je in het bezit bent van een FitBit, hartslagmeter of een hardloopapp op je smartphone. Deze technologieën vertellen je alles over je hardlooprondje. Maar zeggen die cijfers echt alles?

Professionele training voor je core

Hardlopen is meer dan het rennen van een aantal kilometers in een bepaalde tijd. Het gaat immers om je lichaam én gezondheid. Een goede stabiliteit en houding van je lichaam zijn belangrijk voor je conditie en voorkomen klachten. Maar goed, je kan moeilijk een spiegel meenemen tijdens je training om je houding even te checken. Gelukkig is daar een uitkomst voor: core stability trainingen. Berry van LC by Berry’s verzorgt deze trainingen samen met zijn vriendin meerdere dagen per week. Hier krijg in een gezellige groep persoonlijke tips én professionele feedback op je houding. Aansluiten kan altijd en je doet al een losse les mee voor €7,50! Kies je voor een rittenkaart, dan wordt het nog goedkoper. Deze trainingen worden gegeven in samenwerking met Move by Motivation and Drive.

Tekst gaat verder onder de foto.

Foto: Facebook Move by MD

Behaal je doelen

Dankzij de trainingen van Berry en Monica word je je bewust van je houding, je loopje en de manier waarop je traint. Als je vermoeider bent geworden tijdens het lopen, verandert je loophouding en zet je je voeten anders neer. Het trainen van je core zorgt voor meer kracht. Hierdoor loop je makkelijker, voorkom je klachten én houd je het langer vol. Ideaal om je doelen mee te behalen. De trainingen worden iedere week gegeven op maandag-, dinsdag- en woensdagavond. Wanneer train jij een keertje mee?


Deze bijdrage wordt je aangeboden door LC By Berry’s. Meer over LC By Berry’s ontdekken?

LC By Berry’s sportwinkels

Nu open09:30 - 18:00

Haagdijk 251, Breda

Bekijk meer:sportwinkels

 

adv.