Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is hoe jij een kinderfeestje regelt zonder te hoeven stressen

Aangeboden door Krazy Kangaroo Breda 13 oktober 2019

Je zoon of dochter is bijna jarig en je voelt het al aankomen: een leuk en vooral origineel kinderfeestje staat op de planning. Maar wat kies je? De McDonalds hebben jullie al gehad, het is geen lekker weer voor een speurtocht en acht kids twee uur stilhouden in de bioscoop zie je ook niet zitten. Laat die stuiterballen lekker stuiteren en neem ze mee naar het ultieme springparadijs.

Ben jij al eens bij Krazy Kangaroo geweest? Dit nieuwe trampolinepark is perfect voor kinderfeestjes. Het enige wat jij hoeft te doen is diep adem te halen, achteruit te zakken in je stoel en te kijken naar al die springende mini-kangoeroetjes.

Tekst gaat verder onder de foto.

Foto: Krazy Kangaroo

Kies zelf het soort feestje

Goed, met alleen een idee voor het kinderfeestje ben je er nog niet. Gelukkig biedt Krazy Kangaroo twee verschillende categorieën aan: één voor kinderen vanaf twee jaar en één voor kinderen vanaf acht jaar. Zie je jezelf liever niet zwoegend thuis boven de frietpan staan om na het springen al die hongerige mondjes te voeden? Ook dat komt helemaal goed, want hier heb je de keuze uit vier arrangementen met eten en drinken. Het Krazy Keukenteam staat dagelijks klaar om alles vers te bereiden!

Tekst gaat verder onder de foto.

Foto: Krazy Kangaroo

Een of toch twee uurtjes springen?

Wij kunnen natuurlijk niet inschatten op welk level stuiterbal het groepje kinderen is, maar jij misschien wel! Bij beide feestjes krijg je een uur springen, maar tegen gereduceerd tarief is een tweede tarief bij te boeken. Weet je zeker dat ze goed slapen die avond.

Lees ook:

Leukste work-out ooit: spring jezelf fit op een trampoline

Geen zin in je vaste sportles die iedere week exact hetzelfde is? Ben je je hardloopronde stiekem be...


Meer over Krazy Kangaroo Breda ontdekken?

Krazy Kangaroo Breda entertainment

Gesloten12:00 - 21:00

Terheijdenseweg 500, Breda

Bekijk meer:entertainment

adv.