Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Namasté: 5 x yoga in Breda

Door Laura van Etten-Elting 26 maart 2018

Lekker zen worden tijdens een yogales: wij houden ervan! Even een momentje voor jezelf pakken en alle drukte van je af ademen. Dat zouden meer mensen moeten doen en daarom zetten wij 5 yogascholen in Breda op een rijtje. Namasté.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

YogaSchool Breda

Yoga Breda
Foto: Facebook van YogaSchool Breda

YogaSchool Breda heeft het eigenlijk allemaal. Als onderdeel van Black & White Sportsclub bevindt YogaSchool Breda zich in een prachtig pand aan de Takkebijster. Er zijn twee grote ruimtes voor de yoga lessen. Boven volg je onder andere Ashtanga, Yin of Vinyasa Yoga en kan je voor- of achteraf een momentje voor jezelf nemen in de meditatieruimte naast de zaal. In de benedenzaal stijgen de temperaturen voor de Hot Yoga en Hot Pilates lessen (aanrader!).

YogaSchool Breda biedt ook zwangerschapsyoga aan en enkele keren per jaar een detoxcursus. Klinkt goed toch? Je kan gratis een dagje yoga volgen met de gratis dagpas.


Meer over Black & White Sportsclub ontdekken?

Black & White Sportsclub sportscholen

Gesloten08:30 - 12:30 |17:30 - 20:30

Takkebijsters 2, Breda

Bekijk meer:sportscholen

Yogastudio Breda

Yoga Breda
Foto: Facebook van Yogastudio Breda

Yogastudio Breda bevindt zich in een leuk pand uit de jaren twintig aan de Ginnekenweg. Er is een mooie, ruime lesruimte en een aparte kleedruimte. Je kan na de les gezellig een kopje koffie of thee doen in de lees- en loungehoek.

De lessen van Yogastudio Breda worden gegeven volgens de Iyengar methode: ‘Belangrijk en kenmerkend voor Iyengar yoga is het ontwikkelen van kracht, uithoudingsvermogen en een correcte lichaamshouding. Dit gaat samen met het verkrijgen van meer lenigheid en een diepere ontspanning. Iyengar yoga besteedt ook veel aandacht aan de volgorde waarin de asana’s beoefend moeten worden.”

Je kan als beginner bij Yogastudio terecht maar er zijn ook lessen voor mensen met 3 maanden ervaring en voor de echte gevorderden. Ook kinderen zijn welkom en op zaterdagochtend heb je de mogelijkheid voor self-practice.


Meer over Yogastudio Breda ontdekken?

Yogastudio Breda yoga

Gesloten18:00 - 21:30

Ginnekenweg 189, Breda

Bekijk meer:yoga

Karibu Yoga

Yoga Breda
Foto: Facebook van Karibu Yoga

Karibu betekent ‘welkom’ in het Swahili. Tijdens haar verblijf in Tanzania heeft yogadocente Femke oprechte aandacht en gastvrijheid ervaren. Die aandacht en gastvrijheid wilt ze nu ook in haar yogastudio uitdragen: ‘Iedereen is bij Karibu Yoga welkom om het pad van yoga te bewandelen.’

Bij Karibu Yoga organiseert gedurende het jaar een aantal Yoga Specials. Tijdens een Yoga Special wordt er een bepaald thema in de yoga verder uitgediept, of kan je kennismaken met een nieuw thema.


Meer over Karibu Yoga ontdekken?

Karibu Yoga yoga

Gesloten08:30 - 22:30

Bastionstraat 13, Breda

Bekijk meer:yoga

Next Door Yoga

Yoga Breda
Foto: Facebook van Next Door Yoga

Drie keer in de week kan je bij yogadocente Mariken terecht voor Vinyasa Flow Yoga en Yin Yoga. De lessen zijn voor iedereen geschikt: zowel voor beginnende yogi’s-to-be als voor meer ervaren yogi’s. Je begint je les met een ontspanningsoefening op in het moment te komen. Mariken geeft tijdens de les verschillende opties op niveau.


Meer over Next Door Yoga ontdekken?

Next Door Yoga sportscholen

Vandaag gesloten

Veemarktstraat 68a, Breda

Bekijk meer:sportscholen

YogaSite

Yoga Breda
Foto: Farsai C. – Unsplash

Wil je wat te kiezen hebben, dan moet je bij Yogasite zijn!  De studio biedt meer dan 20 (!) yogalessen per week aan, van dynamische lessen zoals Power Yoga en Ashtanga Yoga tot de meer meditatieve lessen zoals Yin yoga en Easy Flow Yoga. Ook met je kids kan je aanschuiven bij Yogasite. 

Lijkt het je wat om zelf yogadocent te worden? Yogasite biedt een lerarenopleiding aan!


Meer over YogaSite ontdekken?

YogaSite yoga

Gesloten09:00 - 15:00 |17:00 - 21:30

Dr. Struyckenstraat 165, Breda

Bekijk meer:yoga
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Sport

adv.