Minder sporten, meer verbranden. Hier kan het!

Aangeboden door GlowMotion Slimmingstudio 1 februari 2019

Helemaal losgegaan in de decembermaand en is jouw goede voornemen om meer te sporten en gezonder te leven? Komt dat even mooi uit: Meitie en Claudia van GlowMotion helpen jou weer de beste versie van jezelf te worden.

Bij GlowMotion werk je aan een gezonde levensstijl met als doel je weer fit en energiek te voelen. Niet alleen voor de maand januari, maar voor de rest van je leven. GlowMotion is niet zomaar een sportschool. Meitie en Claudia onderscheiden zich door individuele begeleiding en persoonlijke aandacht. Daarnaast werken ze met bijzondere apparatuur voor het verbeteren van de contouren en cellulite- en omvangvermindering. Ook maken ze gebruik van warmtecabines. Door in een warmtecabine te sporten, werk je heel gericht op de vetlaag. Dit is niet alleen goed voor je figuur, ook werken deze cabines heel fijn voor mensen met bijvoorbeeld reuma of rugproblemen.

Compressietherapie

In de studio kun je ook een compressietherapie behandeling volgen. Deze behandelmethode, waarbij de benen, buik, billen en onderrug stevig gemasseerd worden, stimuleert de natuurlijke lymfestroom en bloedcirculatie. In combinatie met de Arosha bodywraps zorgt deze behandeling voor minder cellulitis, een verbetering van de doorbloeding en een mooiere huid. Compressietherapie is ook een gezonde behandeling voor mensen met pijnlijke- en vermoeide benen. Daarnaast is het ook nog een hele relaxte behandeling.

GlowMotion
Foto: GlowMotion

Afvallen

Naast behandelingen en sporten vinden Meitie en Claudia het belangrijk om hun klanten te helpen met een gezond eetpatroon. Door het geven van tips en adviezen hebben al veel klanten hun doel bereikt. “Klanten zijn vooral te spreken over de individuele begeleiding en de warme sfeer. Daar zijn wij echt supertrots op”, vertelt Claudia. Meitie vult aan: “We doen er echt alles aan om jou te helpen. We zijn jouw steuntje in de rug en zorgen ervoor dat je niet opgeeft.”

Heb jij alles al geprobeerd, maar lijkt niets te werken? Dan kun je bij GlowMotion terecht voor het Straight away dieet. Dit een perfect hulpmiddel om een gezond gewicht te bereiken. De maaltijdvervangende producten van Straight away zijn koolhydraatarm en eiwitrijk en versnellen het afvalproces. De producten bevatten alle vitamines, mineralen en vezels die je per dag nodig hebt. Als je eenmaal op het juiste gewicht bent en weer normale maaltijden eet, helpen de dames je dit gewicht te behouden. Kortom, voor een gezonde levensstijl ben je bij GlowMotion aan het juiste adres.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door GlowMotion Slimmingstudio Meer over GlowMotion Slimmingstudio ontdekken?

GlowMotion Slimmingstudio sport en bewegen

Nu gesloten08:00 - 11:00

Takkebijsters 72, Breda

Bekijk meer:sport en bewegen

adv.