Wow! Dit bedrijf in Breda behoort tot de beste werkgevers van 2023

Aangeboden door Hoppenbrouwers Techniek

Denk jij erover om van baan te switchen? Als je gaat werken bij Hoppenbrouwers Techniek in Breda, dan stap je binnen bij een ‘Top Employer’. Hoppenbrouwers behaalde onlangs dit unieke keurmerk dat aangeeft hoe goed zij omgaan met hun huidige en nieuwe werknemers.

Vorig jaar mocht Hoppenbrouwers ook al het Top Employer-plakkaat naast de voordeur schroeven. “Dat we deze award voor het tweede jaar op rij wisten binnen te slepen is natuurlijk helemaal geweldig”, vertelt HR-directeur Ellen Vermeer. “We zijn er uiteraard supertrots op. Het is toch een bevestiging dat we gewoon echt goed bezig zijn. In deze tijd is het namelijk nóg belangrijker om goed werkgeverschap te laten zien en een lange termijnvisie te hebben.”  

Veel nieuwe werknemers

Afgelopen jaar begonnen zo’n 600 mensen aan een nieuwe baan bij Hoppenbrouwers Techniek. Gezien de schaarste aan technische vakmensen, lijken relatief veel mensen geïnteresseerd in een baan bij dit van origine Brabantse bedrijf. Het Top Employer Institute beoordeelt organisaties op verschillende vlakken, zoals de rol van personeelszaken, carrièremogelijkheden, ontwikkelen van talent, werkplezier en duurzaamheid. Op alle vlakken scoorde Hoppenbrouwers nóg beter dan vorig jaar en komt nu uit op bijna tachtig procent.

Lees verder onder de foto >

Foto: Hoppenbrouwers Techniek

Meer inclusiviteit

Hoppenbrouwers is dit jaar in de ranglijst gestegen van plek 62 naar 45. In het rapport van Top Employer Institute scoort de technisch dienstverlener relatief hoog op inclusiviteit in een vrij traditionele techniekbranche. Ellen: “We verwelkomen steeds vaker zij-instromers én weten steeds meer vrouwen te interesseren voor technische functies.”

Het afgelopen jaar is het aantal vrouwen in technische functies met 38 procent gegroeid. In 2030 wil Hoppenbrouwers dat er minimaal 500 vrouwen werken in technische functies. “We vinden het erg belangrijk dat iedereen zich thuis voelt en gelijkwaardig behandeld wordt. Ook zorgen we dat mensen op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken en niet per se een ingewikkeld sollicitatieproces hoeven te doorlopen. Dit helpt in de zoektocht naar geschikte kandidaten voor de vele vacatures”, vertelt Ellen.

Dit betekent de Top Employer-award voor jou

Ellen vertelt hoe belangrijk de award is voor Hoppenbrouwers. “Het bewijst dat we een aantrekkelijke organisatie zijn voor onze medewerkers. We zeggen het niet alleen. We bewijzen het nu ook. Gezondheid en werkplezier van medewerkers staat bij ons voorop.”  Wil jij werken in de techniek en aan de slag bij Hoppenbrouwers? Dan wil je vast weten wat de winst van de award voor jou betekent. Met deze speerpunten gaat het bedrijf in 2023 aan de slag:

 • Groeien 
 • Meer focus op talentontwikkeling 
 • En een leven lang leren als uitgangspunt 
 • Werken aan diversiteit door focus op het werven van vrouwen 
 • Medewerkers dagelijks nóg meer werkgeluk bieden door zekerheid, vrijheid en eigenheid 

Check hier de video die Hoppenbrouwers maakte ter ere van het behaalde certificaat:

Embed niet geladen. Accepteer eventueel de cookies om deze te kunnen zien. Cookie-instellingen

Meegroeien

Bij Hoppenbrouwers Techniek krijg je de kans om mee te groeien met het bedrijf. Voor iedere collega die wil doorgroeien wordt dan ook een concreet loopbaan pad uitgestippeld. Hier kun je een leven lang leren: bbl-leerlingen starten op eigen praktijkscholen en maken hier een vliegende start. Door te leren en te werken doe je meteen praktijkervaring op. Je draait direct op volle toeren mee. Hbo’ers kunnen starten met een traineeship. En zo zijn er tal van mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen als vakspecialist bij Hoppenbrouwers. 

Kennis en inspiratie opdoen

De focus op leren en ontwikkelen zie je ook terug in de ‘360 graden feedback’-cultuur binnen het bedrijf. Werknemers en werkgevers communiceren open en transparant met elkaar en staan open voor feedback. “Doordat we de Top Employer Award hebben ontvangen, weten we dat onze leerpaden en ontwikkelplannen op orde zijn. Maar ook wij groeien graag door en leren nog iedere dag bij. Deze award geeft ons daarnaast de kans om kennis en inspiratie op te doen bij andere winnaars. Zo kunnen we er ook voor zorgen dat onze werknemers hun talenten nóg beter kunnen ontwikkelen”, vertelt Ellen.

Rust en stabiliteit

Hoppenbrouwers heeft een heldere langetermijnvisie met vijf pijlers: medewerkers, klanten, duurzaamheid en de technologische ontwikkelingen. Het bedrijf is datagedreven en wil continu verbeteren en innoveren, om zo te blijven aansluiten op de wereld van vandaag en morgen. Ellen geeft aan: “Onze langetermijnvisie geeft rust en stabiliteit aan onze mensen. We zijn een gezond bedrijf waar onze medewerkers op kunnen bouwen. Solliciteer je bij ons? Dan stap je over de drempel bij een Top Employer die jou in jouw kracht zet en ruimte geeft voor persoonlijke ontwikkeling.”

Wil jij ook aan de slag bij een Top Employer? Snappen we! Check welke vacatures open staan in jouw regio en solliciteer meteen!

Meer in deze categorie

Partnerbijdragen

Ga naar “Oude brandweerkazerne Ulvenhout maakt plaats voor nieuwbouw: hier komen duurzame appartementen”

Oude brandweerkazerne Ulvenhout maakt plaats voor nieuwbouw: hier komen duurzame appartementen

Aangeboden door Groenkazerne Ulvenhout

Groenkazerne Ulvenhout Breda Nieuwbouw
Ga naar “Wil je heen! Dit toffe winterfestival is nét even anders”

Wil je heen! Dit toffe winterfestival is nét even anders

Aangeboden door Kairos Events

Ga naar “Dat ruimt lekker op: hier in Breda lever je oude elektrische apparaten in”

Dat ruimt lekker op: hier in Breda lever je oude elektrische apparaten in

Aangeboden door Wecycle

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “AH Planten op stam van € 6,99 voor € 4,99”

AH Planten op stam van € 6,99 voor € 4,99

 • Albert Heijn
 • Geldig t/m 5 februari 2023
Ga naar “Skechers sneakers 36 t/m 46 € 39,99”

Skechers sneakers 36 t/m 46 € 39,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 12 februari 2023
Ga naar “Reisbroek voor dames voor € 6,95”

Reisbroek voor dames voor € 6,95

 • Action
 • Geldig t/m 31 januari 2023
Ga naar “HAMBURGER À LA MINUTE OF NEW YORK, VARKENSSCHNITZEL GEPANEERD, KIP KROKANT SCHNITZELS, FILETLAPJES, GRILLBURGER, SLAVINK VARKEN OF LEKKER VEGGIE VEGAN NUGGETS 1+1 gratis”

HAMBURGER À LA MINUTE OF NEW YORK, VARKENSSCHNITZEL GEPANEERD, KIP KROKANT SCHNITZELS, FILETLAPJES, GRILLBURGER, SLAVINK VARKEN OF LEKKER VEGGIE VEGAN NUGGETS 1+1 gratis

 • Jumbo
 • Geldig t/m 31 januari 2023
Ga naar “Pvc Click Flex Strook Pella Eiken € 34,00”

Pvc Click Flex Strook Pella Eiken € 34,00

 • Kwantum
 • Geldig t/m 30 juni 2023

Vacatures

Ga naar “Verkoopmedewerker lingerie bij Naron”

Verkoopmedewerker lingerie bij Naron

 • Naron
 • Parttime

Topper

Ga naar “Warehouse employee”

Warehouse employee

 • Tempo-Team
 • Fulltime
Ga naar “Logistiek medewerker”

Logistiek medewerker

 • Actief Werkt! Uitzendbureau
 • Fulltime
Ga naar “Medewerker binnendienst”

Medewerker binnendienst

 • Olympia
 • Parttime
Ga naar “Operator”

Operator

 • Pro Industry
 • Fulltime

Agenda

Ga naar “Singleloop Wintereditie”

Singleloop Wintereditie

 • 2 februari 2023
Ga naar “Creatieve workshop Magische maskerade”

Creatieve workshop Magische maskerade

 • 11 februari 2023
Ga naar “Carnaval in Kielegat”

Carnaval in Kielegat

 • Van 18 feb t/m 21 feb
Ga naar “Collegereeks westerse muziekgeschiedenis”

Collegereeks westerse muziekgeschiedenis

 • 3 februari 2023
livemuziek
Ga naar “Kantje Boord”

Kantje Boord

 • Van 16 feb t/m 23 feb