Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit bedrijf is verkozen tot beste werkgever en ja: ze hebben een vestiging in Breda

Aangeboden door Hoppenbrouwers Techniek Breda 14 februari 2020

Technisch dienstverlener Hoppenbrouwers Techniek opende eind 2019 de deuren in Breda. Wat doet dit bijzondere bedrijf in onze stad? Hoog tijd voor een kennismaking. 

Wat doet Hoppenbrouwers precies? Wat doen ze níet, is een betere vraag. Van het installeren van je cv-ketel, uitvoeren van elektrotechniek tot het inzetten van beveiligingsoplossingen: je vraagt het, zij hebben het. Wesley Bleijenberg is sinds oktober 2019 vestigingsleider van het Bredase filiaal.

Grote projecten

In de korte tijd dat het bedrijf in deze stad zit, heeft het al toffe projecten uitgevoerd. Wesley vertelt: “We zijn bezig met verschillende werkzaamheden bij De Rooipannen, maar werken bijvoorbeeld ook voor De Vegetarische Slager. We hebben goede contacten met een aantal aannemers en bedrijven in de regio, daardoor kunnen we snel schakelen.”

Tekst gaat verder onder de foto.

Foto: Hoppenbrouwers Techniek

Dromen en ambities

Wesley heeft grote ambities voor Hoppenbrouwers Breda. Hij weet precies wat hij met het bedrijf in Breda wil bereiken: “We willen in Breda een van de beste bedrijven in onze branche zijn. Dat als mensen een installatie willen aanleggen, zij direct aan ons denken.” Daarbij heeft Hoppenbrouwers drie belangrijke partners. “We denken altijd na wat het beste is voor onze medewerkers en klanten. Ook richten we ons op scholen waar nieuw talent ontwikkeld wordt. Om te groeien, hebben we meer medewerkers nodig. Daar zijn we naar op zoek!”

Beste werkgever

Voor Wesley is het niet zo gek dat Hoppenbrouwers onlangs is uitgeroepen tot Beste Werkgever van 2019-2020. “We leiden onze mensen goed op, zodat je altijd en overal kunt vertrouwen op ons werk. Maakt iemand een fout, dan zijn we menselijk en kijken we samen hoe dat komt. Al met al is het een warm bad voor onze medewerkers en klanten.” Lijkt het jou ook leuk om voor zo’n werkgever te werken? Bekijk hier de vacatures.


Meer over Hoppenbrouwers Techniek Breda ontdekken?

Hoppenbrouwers Techniek Breda

Veldsteen 23, Breda

 

adv.