Sumo Breda heeft het perfecte kerstdiner voor sushilovers

Aangeboden door Sumo Breda 8 december 2017

Vergeet de garnalencocktail, het gebraden konijn of die eeuwige gourmetschotel: deze kerst gaan we op Japanse ontdekkingstocht! Sumo Breda verrast dit jaar met een exclusief kerstdiner.

Sumo opent Eerste en Tweede Kerstdag haar deuren en verwelkomt je graag vanaf 17.00 uur in het sfeervolle restaurant. Het kerstdiner zal bestaan uit twee exclusieve voorgerechten. Het eerste voorgerecht is de Zalm Ceviche, een soort visschotel van rauwe zalm. Het andere voorgerecht is een Soft Shell Crab Roll: een heerlijke sushirol met krab.

Na de voorgerechten kun je genieten van meer dan negentig verschillende gerechtjes uit de Japanse keuken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor Nigiri, een sushi soort waarbij een stukje vis op een bedje van rijst wordt gelegd. Of voor Maki, de bekende rolletjes zoals de Spicy Tuna of California Roll. Ook kun je gaan voor Yaki, dat zijn gebakken gerechtjes zoals Beef Teriyaki of Grilled Salmon. Keuze genoeg voor sushilovers!

Sumo Breda

Fijn geprijsd

Misschien nog wel het beste aan het kerstdiner bij Sumo Breda is de fijne prijs: volwassenen betalen deze dagen voor twee exclusieve voorgerechten, onbeperkt genieten van de negentig verschillende sushi gerechten én als afsluiting een lekker toetje slechts €35,50. Voor kinderen van 4 tot 11 jaar betaal je €18,50.

Je gaat niet met lege handen (en een lege maag) naar huis: alle gasten krijgen tijdens het feestelijke diner een kerstcadeau. Leuk! Reserveer snel zodat je verzekerd bent van een plekje deze kerst bij Sumo Breda.

Sumo Breda sushi restaurants

Nu open12:00 - 22:00

Grote Markt 45, Breda

Bekijk meer:sushi restaurants

adv.