Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bij deze winkel krijg je een gratis zonnebril bij aankoop van een paar sandalen

Aangeboden door Shoesme Brandstore Breda 1 april 2019

Taart, champagne, slingers, confetti… Het is tijd voor feest! Shoesme Brandstore opent zaterdag 6 april de vierde vestiging in Den Bosch en dat wordt ook in Breda gevierd. De kinderschoenenwinkel heeft – naast het openingsfeestje – ook nog eens de hele maand april een toffe actie in alle Shoesme Brandstores. 

Eigenlijk is het dubbel feest: de opening van de nieuwste brandstore in Den Bosch gebeurt in het jaar dat het baby- en kinderschoenenmerk Shoesme twintig jaar bestaat. Daarom wordt er een extra groot feestje gevierd in alle Shoesme Brandstores. Meld je op zaterdag 6 of zondag 7 april met de kids in de kinderschoenenwinkel in Breda, want de snoepjes, limonade en ballonnen staan klaar. Ook mag je bij aankoop van een paar schoenen meedoen aan de verloting van super gave prijzen.

(Tekst loopt door onder foto)

Foto: Shoesme

Gratis kinderzonnebril bij aankoop van een paar sandalen

Bovenop de feestelijke openingsacties heeft Shoesme nóg een leuke actie. Ben je op zoek naar leuke sandalen voor je zoon of dochter? Profiteer dan de hele maand van de Shoesme sandalenactie en ontvang tijdelijk een gratis zonnebril bij aankoop van een paar sandalen. Deze kinderzonnebril is leuk voor zowel jongens als meisjes. Met de actie zijn dus niet alleen kleine voetjes helemaal zomerproof, ook de ogen zijn beschermd!

De sandalen-actie loopt tot en met 30 april 2019 of zolang de voorraad strekt.

Lees ook:

voorjaarscollectie shoesme

Deze toffe schoenen spotten we in de nieuwe collectie van Shoesme Brandstore Breda

Heb jij ook al lentekriebels? Of misschien zelfs zomerkriebels?! Wij wel, hoor! Met dit lekkere weer...

Meer over Shoesme Brandstore Breda ontdekken?

Shoesme Brandstore Breda winkelen

Gesloten09:30 - 17:30

Halstraat 34, Breda

Bekijk meer:winkelen

adv.