Lekker én betaalbaar uit eten met kerst? Bij Seafood Bar De Trapkes kan het

Aangeboden door Seafood Bar De Trapkes 13 december 2017

Have yourself a merry fishy christmas bij Seafood Bar De Trapkes! Tijdens Eerste en Tweede Kerstdag kun je bij Seafood Bar De Trapkes genieten van een vijf gangen kerstdiner of een drie gangen kerstlunch.

Deze kerstdagen hoef je niet te zwoegen en te zweten voor een lekker kerstdiner. Bij De Trapkes in de Haven van Breda bereiden ze deze kerst de lekkerste gerechten met de meest verse vis en goed vlees. Het kerstdiner bestaat uit vijf gangen: een voorgerecht, soep, een tussengerecht, een hoofdgerecht en een nagerecht. De lunch is zonder soep en tussengerecht.

Het menu

De belangrijkste vraag is natuurlijk: wat staat er op het menu? Nou, een heleboel! Bij zowel de lunch als het kerstdiner kun je kiezen uit verschillende vis- en vleesgerechten. Ga jij voor vis, ben je een echte carnivoor of wil je vis en vlees combineren? Het kan allemaal bij De Trapkes.

Als amuse heb je de keuze uit een Gegratineerde Oester of een Gamba in Tempura. Het voorgerecht bestaat uit Gemarineerde Zalm, Steak Tartare, Trio van Wild en daarna kies je voor een van de soepen: de Bisque Trapkesstijl of de Lichtgebonden Pompoensoep. Het tussengerecht bestaat uit een Kort geschroeide Coquille of Krokante Kalfssukade. Bij het hoofdgerecht kun je kiezen uit Wilde Zeebaars en Soft Shell Crab, Dry-aged Entrecote of een duo van Wildstoof en Hert. Als toetje krijg je Valrhona Chocolade en Amarone kers met macademia, vanille en Kir Royal. Lekker!

Nu vraag je je natuurlijk af wat dat kost. Nou, helemaal niet veel. Voor het vijf gangen kerstdiner betaal je €55,- per persoon, voor de kerstlunch betaal je €39,50. Lijkt het je leuk om met kerst te eten bij Seafood Bar De Trapkes? Reserveer dan snel, want het restaurant zit razendsnel vol!

Seafood Bar De Trapkes

Seafood Bar De Trapkes restaurants en horeca

Nu gesloten16:00 - 00:00

Tolbrugstraat 19, Breda

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.