Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier in Breda koop je spectaculair vuurwerk (en wij mogen 3 pakketten weggeven!)

Aangeboden door Vuurwerkgigant Breda 11 december 2019

Hoe sluit je 2019 nou beter af dan met champagne, oliebollen en je eigen vuurwerkshow? Wacht niet te lang met het reserveren van jouw vuurwerk, bij Vuurwerkgigant Breda aan de Markkade gaan de aanbiedingen en acties namelijk net zo hard als de pijlen en kometen. 

Vuurwerkgigant Breda aan de Markkade 52 is al jaren het vertrouwde adres voor alle soorten vuurwerk. Het team achter de balie kan door de uitgebreide ervaring iedereen aan een mooie vuurwerkshow helpen. Of je nu voor het eerst iets afsteekt of alles al gezien hebt en op zoek bent naar iets super knallends. 

Vuurwerkgigant

Ook dit jaar kun je bij Vuurwerkgigant Breda terecht voor je favoriete knalvuurwerk, siervuurwerk, vuurpijlen en vuurwerkpakketten voor volwassenen en kinderen. 

De ophaal- en verkoopdagen voor vuurwerk zijn dit jaar op:

  • Zaterdag 28 december 2019
  • Maandag 30 december 2019
  • Dinsdag 31 december 2019

Je kunt het vuurwerk wel nu al reserveren in de winkel en in de webshop van Vuurwerkgigant Breda. Je bestelling kun je vervolgens tijdens de ophaaldagen ophalen.

Vuurwerkgigant
Foto: indebuurt

Sier- en knalvuurwerk

“Vroeger,” zegt Frans, “wilden mensen hard en heftig vuurwerk. Tegenwoordig gaan veel mensen juist voor sier en voor gemak.” De populariteit van pijlenpakketten heeft inmiddels plaatsgemaakt voor vuurwerklijnen. Zodra je zo’n lijn aansteekt kun je een paar minuten lang achterover leunen en genieten van de show. “We hebben ze met laag en met hoog vuurwerk, van 1 minuut of van 5 minuten. Er zit voor iedereen iets bij.”

Wil je indruk maken? Ga dan voor de pot die harten maakt in de lucht. Open monden bij de Crackling Experience en niks dan complimenten van je buren voor jouw regenboogvuurwerk. Ben je toch echt die hard fan van knalvuurwerk? Dan heeft Vuurwerkgigant genoeg epic shocks, 100.000-ratelbanden en mega bomb crackers voor je.

Vanaf 10 december: vuurwerkacties

Voordelig vuurwerk inslaan? Begin dan nu vast, want Vuurwerkgigant heeft een aantal geniale aanbiedingen. Zo is bijvoorbeeld de WTF Box 2.0 afgeprijsd van €249,99 naar maar €59,99!! Dat betekent heel veel mines, gouden staarten, speciale rode glitter crown en gouden finale voor weinig geld. Let op, deze aanbieding geldt alleen tijdens de voorverkoop en niet op de verkoopdagen (28, 30 en 31 december 2019).

WTF?! De WTF Box 2.0 is afgeprijsd naar €59,99. Foto: Vuurwerkgigant

Daarnaast koop je nu vast heel voordelig een gouden willow fan voor de helft (nu €34,99), een bombette packe met drie mega single shots voor maar €14,99 en de Strasse Sensation met spectaculaire glitter, sterren en willoweffecten voor maar €99,99. Om maar iets te noemen!

Op ander vuurwerk geldt 1+1 gratis of zelfs 1+3 gratis. Kijk online voor alle lopende acties en plaats vast je bestelling. Of kom langs in de winkel om om advies te vragen en je vuurwerk te reserveren!

Vuurwerkgigant
Win een van deze drie vuurwerkpakketten! Foto: indebuurt

Win een vuurwerkpakket!

Goed nieuws! Wij mogen 3x een vuurwerkpakket weggeven! De pakketten zijn tot de rand gevuld met kometen, vuurpijlen en ander vuurwerk. Een hele goede afsluiter voor 2019!

Laat vóór 18 december 2019 je naam en je e-mailadres hieronder achter en wie weet sta jij binnenkort een gratis vuurwerkpakket de lucht in te schieten! De drie winnaars winnen een willekeurig pakket en krijgen woensdag 18 december bericht per mail.

  • Door deel te nemen ga je automatisch akkoord met de actievoorwaarden.

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Vuurwerkgigant Breda. Meer over Vuurwerkgigant Breda ontdekken?

Vuurwerkgigant Breda winkelen

Markkade 52, Breda

Bekijk meer:winkelen

adv.