Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tostiliefhebbers opgelet: hier in Breda geniet je van een tostiproeverij

Aangeboden door The Tosti Club (van Coothplein) 17 april 2019

Zou jij het liefst ontbijten, dineren én lunchen met een tosti? Snappen wij wel. Gelukkig kun je bij The Tosti Club op het Van Coothplein en aan de Vlaszak de hele dag door allerlei lekkere tosti’s eten. Maar, er is nog meer leuks: je kunt er namelijk ook een tostiproeverij bestellen!

Superschattige minitosti’s

De proeverij bestaat uit superschattige miniboterhammetjes in verschillende varianten. Net als de gewone tosti’s van The Tosti Club zijn de boterhammen 1,8 centimeter dik, dus dat vult goed! De tosti’s worden geserveerd op een gezellig plankje om te delen. Op het plankje liggen zes mini tosti’s, dus drie varianten per persoon. Omdat het een verrassingsproeverij is hoef je gelukkig helemaal niet te kiezen: dat doen de professionals van The Tosti Club voor jou.

Lekker en gezellig

Meestal bestaat de proeverij uit een tosti met vlees, een variant met vis en een vegetarische tosti, maar ze houden altijd rekening met jouw wensen. Ook als je ergens allergisch voor bent of iets niet lust! En als je denkt: nou, zoiets gezelligs zal wel schreeuwend duur zijn hebben we ook goed nieuws: de proeverij kost €12,50 voor twee personen. Dus loop eens binnen bij The Tosti Club en bestel zo’n vet lekkere én gezellige proeverij!

Het verhaal van The Tosti Club

Jacco Heijkoop opende tostirestaurant The Tosti Club in Breda. Zijn grote inspiratiebron was zoon Coen, die een grote voorliefde heeft voor molens én tosti’s. Die liefde voor tosti’s komt door zijn opa: hij maakte altijd échte tosti’s voor Coen, en echte tosti’s, die komen natuurlijk van de plaat.

The Tosti Club
The Tosti Club | Foto: indebuurt Den Bosch

Coen werkt bij de molenaar die het meel voor The Tosti Club maalt. Met dit meel maakt de bakker speciaal tostibrood voor The Tosti Club. Dat brood wordt in dikke plakken gesneden, belegd met verse ingrediënten en vervolgens op de plaat gebakken. Net zoals opa dat altijd deed. Vervolgens gaat de tosti nog even de oven in. Het resultaat? Een knapperige, dikke tosti, waarbij alle ingrediënten maximaal tot hun recht komen. Naast een tosti krijg je de unieke, huisgemaakte Tosti-saus!

Nieuwe kaart met nóg meer lekkers

Bij The Tosti Club kun je nu ook lekker ontbijten met gezonde smoothiebowls en smoothies. Ook voor een kopje koffie met een stukje gebak kun je terecht. Bij stevige trek kun je een hamburger bestellen.

Wist je dat je ook op kantoor kan genieten van The Tosti Club? The Sandwich Box wordt op je werk bezorgd en zit vol met heerlijke sandwiches. In deze box vind je een mix van 14 vers belegde sandwich slices. Lekker!


Meer over The Tosti Club (Vlaszak) ontdekken?

The Tosti Club (Vlaszak) lunch

Gesloten08:00 - 17:00

Vlaszak 2 A4, Breda

Bekijk meer:lunch

Lees ook:

The Tosti Club

Hier bestel je de lekkerste lunch voor op kantoor

Het is hét moment van de werkdag waar je het meest naar uitkijkt: de lunch. Geen zin in een klef bam...
The Tosti Club

The Tosti Club heeft een nieuwe kaart en dit staat erop

Worden we blij van: The Tosti Club heeft een nieuwe kaart. En wát voor een! De kaart staat bomvol le...
The Tosti Club Vlaszak

The Tosti Club Vlaszak is vernieuwd: nu ook vers brood, sandwiches to go en heerlijke koffie

Je favoriete tostizaak telt nu nóg meer vierkante meters waar jij kunt genieten van heerlijke tosti'...
The Tosti Club Breda

3 x waarom de terrassen van The Tosti Club het allerfijnst zijn

De lente is begonnen en dat betekent dat we ons massaal weer naar het terras gaan begeven. Twee van ...
The Tosti Club

Dit is waarom je de tosti’s van The Tosti Club moét proeven!

Vergeet die kleffe, platgedrukte tosti’s die je in de sportkantine of na een avondje stappen naar bi...

adv.