Gratis cava voor heel Breda tijdens de Nieuwjaarsborrel van El Patio

Aangeboden door El Patio Pintxos y Vinos 4 januari 2018

Happy new year! El Patio Pintxos y Vinos luidt het nieuwe jaar goed in met een Nieuwjaarsborrel op zondag 7 januari. Het eerste glas cava is van het huis. ¡Salud!

Bij El Patio proosten ze aanstaande zondag op een voorspoedig nieuwjaar en dat doen ze graag met zoveel mogelijk mensen! Vanaf 16.00 uur ben je welkom. De chef begint dan ook met het maken van zijn fameuze paella.

Beviel het glas cava bij binnenkomst? Mooi! Tijdens de Nieuwjaarsborrel koop je al een fles cava voor slechts €17,50. Bij deze cava eet je natuurlijk een heerlijk bordje paella. Voor een klein bordje betaal je €8,50, een grote portie kost €15,-. Uiteraard kun je ook tijdens de borrel genieten van de smakelijke pintxos.

El Patio
Foto: El Patio

El Patio

El Patio is een pintxos- en wijnbar in een prachtig monumentaal pand aan de Haven van Breda. Pintxos? Pintxos zijn een soort tapas op brood. In het Spaans Baskenland zijn deze tapas op brood tot een ware kunst verheven. De Baskische gerechtjes heten pintxos, naar de prikkertjes die er doorheen gestoken worden. Deze prikkertjes worden gebruikt voor twee redenen. Om de, soms verrassende, combinatie van ingrediënten bij elkaar te kunnen houden maar ook om de prijs van het gerecht aan te geven. Ben jij er zondag bij? Zet jezelf dan snel op aanwezig op de Facebookpagina van de pintxos- en wijnbar.

El Patio Pintxos y Vinos spaanse restaurants

Vandaag gesloten

Haven 7, Breda

Bekijk meer:spaanse restaurants

adv.