Doei zwembandjes, hello summerbody! Door deze methode val je vliegensvlug af

Aangeboden door GlowMotion Slimmingstudio 14 april 2019

De zomer komt er weer aan, maar niet iedereen zit te wachten op jurkjes en bikini’s. Voor degenen die niet zo lekker in hun vel zitten is het Straight Away-dieet een uitkomst. 

Je fit en energiek voelen kan je leven veranderen. Maar soms heb je net dat extra zetje in de rug nodig om je levensstijl te veranderen en lukt het je niet alleen. De coaches van GlowMotion helpen je graag om dat fitte en energieke gevoel te bereiken. Met de maaltijdvervangende producten van Straight Away val je af op een verantwoorde en gezonde manier.

Vetverbranding

Afvallen met Straight Away is een hele effectieve methode als je overgewicht hebt. Met dit dieet krijg je namelijk minder koolhydraten binnen, waardoor je lichaam overschakelt op vetverbranding. Bovendien doorbreek je de cirkel van steeds blijven eten. Wanneer je namelijk veel koolhydraten (suikers) binnenkrijgt, snakt je lichaam steeds weer naar die suikers.

Je start altijd met een intakegesprek. Samen met je coaches kijk je welk programma het beste bij je past. Er is veel variatie en de producten zijn lekker, vullen goed en zijn gezoet met natuurlijke zoetstoffen. Bovendien bevat het alle vitamines, mineralen en vezels die je per dag nodig hebt. Iedere week kom je langs bij GlowMotion voor een weegmoment en een evaluatiegesprek. Wanneer je je streefgewicht hebt bereikt, is het belangrijk om te stabiliseren. In deze fase ga je geleidelijk over van maaltijdvervangende producten naar reguliere voeding. Dit doe je niet alleen, maar samen met je coach. Zij begeleidt je ook nadat je je streefgewicht hebt bereikt met je nieuwe, gezonde levensstijl. Zo ga jij zelfverzekerd de zomer in!

Lees ook:

GlowMotion

Minder sporten, meer verbranden. Hier kan het!

Helemaal losgegaan in de decembermaand en is jouw goede voornemen om meer te sporten en gezonder te ...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door GlowMotion Slimmingstudio. Meer over GlowMotion Slimmingstudio ontdekken?

GlowMotion Slimmingstudio sport en bewegen

Vandaag gesloten

Takkebijsters 72, Breda

Bekijk meer:sport en bewegen

adv.