Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Een paradijs voor zoetekauwen: dit bijzondere sinterklaassnoepgoed is nét even anders

Aangeboden door Teurlings 22 november 2019

Sinterklaas is weer in het land! Dat betekent dat hij en zijn pieten weer op pad moeten voor de lekkerste pepernoten, chocoladeletters en marsepein. Waar zij altijd naartoe gaan in Breda? Naar Teurlings op het Brabantplein! Daar weten ze zeker dat alle producten écht zelfgemaakt zijn en dat ze voor ieder wat wils hebben.

Banketbakkerij Teurlings bestaat al meer dan 58 jaar en is inmiddels een bekende naam in Breda. Sinterklaas komt hier al jaren en vertrouwt op eigenaren Jos en Lisette en hun acht banketbakkers. Iedere dag zijn zij druk in de weer om alle wensen van de goedheiligman en zijn pieten te vervullen.

Heel veel verschillende chocoladeletters

Bij Sinterklaas hoort natuurlijk een overheerlijke chocoladeletter. En die hebben ze bij Teurlings in overvloed. Heeft iemand een glutenallergie? Dan zorgen Jos en Lisette voor een glutenvrije letter. Liever een suikervrije chocoladeletter of een roze met ruby chocolade? Kan ook! Je kunt het zo gek niet bedenken of het is verkrijgbaar bij de banketbakkerij.

Naast chocoladeletters heeft Teurlings nog veel meer sinterklaasproducten in het assortiment. Wat dacht je van bitterkoekjes met het gezicht van Piet of een taart in de vorm van Sinterklaas? Met deze lekkernijen weet de goedheiligman zeker dat hij veel Bredanaars heel blij gaat maken.

Speciale wensen

Komt Sinterklaas dit jaar niet bij jou langs? Dan ga je toch gewoon zelf naar Teurlings! Extra fijn: deze bakkerij houdt altijd rekening met wat jij wilt. Handig als je liever een taart met Roetveegpiet hebt in plaats van Zwarte Piet, of als je speciale wensen hebt voor een letter van marsepein. Vraag gerust in de winkel wat mogelijk is, maar wij kunnen verklappen: Teurlings kan bijna alles maken!

Sinterklaastaarten. Foto: indebuurt Breda
Bitterkoekjes. Foto: indebuurt Breda
Sinterklaasproducten van Teurlings. Foto: Teurlings
Pietjes. Foto: Teurlings
Roze chocoladeletter. Foto: Teurlings


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Teurlings. Meer over Teurlings ontdekken?

Teurlings

bakkers

Gesloten08:30 - 18:00

Brabantplein 10, Breda

Bekijk meer:bakkers

adv.