Xenos verdwijnt en interieurwinkel Casa verschijnt

Door Laura van Etten-Elting 13 maart 2018

Haal jij ook altijd je servies, geurkaarsen en al die andere typische dit-heb-ik-eigenlijk-niet-nodig-in-huis-maar-koop-ik-tochspulletjes bij de Xenos? Dan hebben we helaas vervelend nieuws: de drie winkels in Breda verdwijnen en worden overgenomen door interieurwinkel Casa.

De interieurwinkelketen van Ab Blokker neemt in totaal op zo’n 110 locaties de plek in van Xenos, laat Retailnieuws weten. Xenos houdt na de deal nog zo’n zestig winkels over, die buiten Blokker Holding door de familie worden voortgezet. Maar in Breda moeten we dus afscheid nemen van Xenos.

Eind dit jaar openen de eerste vijftig Casa’s al, waaronder de Bredase vestigingen. Voor de werknemers verandert er overigens (nog) niets: zij mogen mee naar de nieuwe winkels.

Casa

En wat is Casa dan eigenlijk? Het bedrijf heeft al vijfhonderd winkels in acht Europese landen. In Nederland nog niet, maar daar gaat dus verandering in komen. Casa verkoopt voornamelijk decoratieve en huishoudelijke artikelen. Maar ook tuin-en interieurmeubelen. Xenos gaan we missen, maar Casa lijkt wel een mooie vervanger.

Murphy's Grill

Nieuw in Breda: Murphy’s Grill

Er gaat niets boven een goed stuk vlees en dat weet de familie Singh maar al te goed. Hun restaurant...
The Tosti Club

Dit is waarom je de tosti’s van The Tosti Club moét proeven!

Vergeet die kleffe, platgedrukte tosti’s die je in de sportkantine of na een avondje stappen naar bi...

 

  • Wil jij een 'Nieuw in Breda' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Breda.