Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Weekendnieuws: dit gebeurde er afgelopen weekend in Breda

Door Thijs van den Houdt 7 mei 2018
Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Nog een jaar eredivisie voor NAC

NAC Breda
Foto: Daan de Neef

De spelers van NAC wachtte zondag een warm onthaal bij het stadion. Na een gelijkspel tegen FC Twente weten we het nu helemaal zeker: de ploeg blijft nog zeker een jaar in de eredivisie. Ze hebben het spannend gehouden tot de allerlaatste wedstrijd, maar kunnen nu aan het bier. Hoewel de ploeg niet degradeert stapt trainer Vreven toch op na dit seizoen.

Lees meer op BN De Stem 

Breda herdenkt

Dodenherdenking Breda
Foto: BN De Stem | Ramon Mangold

Het is vrijdagavond twee minuten stil in onze binnenstad. Om klokslag 20.00 uur klinkt er stilte op de terrassen en de pleinen; Breda herdenkt de doden. Bij het oorlogsmonument in het Valkenberg worden kransen gelegd onder toeziend oog van publiek.

Lees meer op BN De Stem

Fietsongeluk Blauwe Kei

Fietsongeluk Blauwe Kei
Foto: Politie Zeeland-West-Brabant

Net binnen: een fietser is op maandagochtend achterop een stilstaande auto gereden. Volgens de politie was hij bezig met zijn telefoon en had hij daardoor de auto niet gezien. Hij is met zijn hoofd op de achterruit geknald en moest naar het ziekenhuis voor behandeling.

Lees meer op BN De Stem

Wielrenners ten val in Bavel

Wielrenners ongeluk
Foto: BN De Stem | Perry Roovers

Twee wielrenners zijn zondagmiddag op elkaar gebotst op de Royaaldreef in Bavel. Een van hen is ernstig gewond geraakt en met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De sturen waren in elkaar gehaakt en veroorzaakte zo de val.

Lees meer op BN De Stem

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.