Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Weekendnieuws: vernieuwde winkel voor fans van Playmobil geopend in Breda en meer

Door Daphne Geelink 13 juli 2020

Het weekend zit er weer op. Wat hadden we geluk met het weer, hè? Heb je veel leuke dingen gedaan en daardoor helemaal het nieuws in Breda gemist? Geen paniek, hier vind je de belangrijkste gebeurtenissen van afgelopen dagen.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Hartje Ginneken gaat officieel niet door dit jaar

De organisatie van Hartje Ginneken laat dit weekend weten dat het evenement wordt verplaatst naar volgend jaar. “We hebben achter de schermen alles uit de kast gehaald om te kijken of het tóch door zou kunnen gaan, maar ook Hartje Ginneken ontspringt de coronadans niet”, aldus de organisatie op Facebook. Er is ook goed nieuws, want de complete line-up wordt meegenomen naar 2021.

Drukte op de terrassen en in het park

Foto: indebuurt Breda
Foto: indebuurt Breda
Foto: indebuurt Breda
Foto: Janine Klappert

De zon scheen volop dit weekend en daardoor zaten de terrassen goed vol. Bredanaars wisten ook het vernieuwde T-Huis in Park Valkenberg te vinden. De picknickbankjes, zitzakken en stoelen waren bijna allemaal bezet. Mooi om te zien nadat het T-Huis een lange tijd gesloten is geweest. Ook aan de Haven, op de Grote Markt en bij PIER15 wisten stadsgenoten de terrassen goed te vullen.

Happy Station opent in nieuw pand

Foto: indebuurt Breda

Happy Station opende zaterdag in een nieuw pand aan het station, de winkel zat voorheen ín het station. Het is een walhalla voor liefhebbers van Playmobil! Je vindt er verschillende diorama’s die allerlei mooie verhalen vertellen. Daarnaast scoor je hier Playmobil én veel losse poppetjes en dieren. Ga gerust eens een kijkje nemen!

Singelloop is jarig

singelloop 2019
Foto: indebuurt Breda

De Stichting Bredase Singelloop vierde vrijdag zijn 35e verjaardag. Dat betekent een traktatie! Tot en met 13 augustus (dat is vanaf 10 juli precies 35 keer) geeft de stichting elke dag één gratis startnummer weg onder de inschrijvers. Dat meldt BN DeStem. Daarnaast kan iedere deelnemer een echt Singelloop 2020 T-shirt winnen. Inschrijven maar!

Dit heb je dit weekend gemist op indebuurt Breda:

Mysterie: daarom hangen die ‘zuurstokken’ aan de gevel van Bredase barbershops

Ontzettend herkenbaar, die gekleurde stok aan de gevel van barbershops, maar waarschijnlijk heb je e...

Even naar de markt? Zo zag dat er vroeger uit in Breda

Een bosje bloemen, een bak kibbeling of vers brood: het zijn een aantal producten waarvoor sommige B...

Leuk volgens local Julia: ‘Hier is het iedere dag gezellig’

Wat zijn de leukste plekken van Breda? Dat vragen we iedere week aan een echte local. Deze week is J...
Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.