Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bredase stewardess gaat viraal, feest bij Vijfhagen en meer: 5 x positief nieuws in Breda

Door Daphne Geelink 30 maart 2020

Het weekend zit er weer op en dat betekent voor velen de start van een nieuwe werkweek. Heb je even helemaal gemist wat er dit weekend allemaal gebeurde in Breda? Wij zetten wat fijne positieve nieuwtjes op een rij.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Feest bij Vijfhagen

 

Het was één groot feest zaterdagavond bij het appartementencomplex Easy Street. Dj BINN (Lonne Binnekamp) en UniCure (Nick Janssens) draaiden vanaf hun balkon op de derde verdieping feestmuziek. Ze begonnen natuurlijk met muziek van dj Tiësto! De video hiervan werd opgepakt door allerlei media. Ook BN DeStem schreef er een artikel over.

Lonne (25) draait techno: ‘Mijn artiestennaam is gebaseerd op lekker vieze techno’

Doordeweeks studente in Antwerpen, in de weekenden techno dj in Brabant en daaromheen. De 25-jarige ...

82 mensen met corona ontslagen uit Amphia

babynamen breda
Amphia ziekenhuis. Foto: indebuurt Breda

In totaal zijn er nu 82 mensen die besmet waren met het coronavirus ontslagen uit het Amphia ziekenhuis. De afgelopen 24 uur mochten 13 patiënten naar huis. Dat laat het Bredase ziekenhuis weten op de website.

Concert in de Pastoor Dekkersstraat

 

Nog meer muziek dit weekend: zangers Danny Staneke en Kevin Nuijten trakteerden de bewoners van de Pastoor Dekkersstraat op een uitgebreid concert. Dat meldde BN DeStem. Veel bewoners kwamen een kijkje nemen vanaf hun balkon en genoten van het duo dat de show stal.

Rust in het Mastbos

We moeten afstand houden en niet met z’n allen naar natuurgebieden vanwege het coronavirus. En daar is dit weekend goed naar geluisterd volgens burgemeester Depla. Hij plaatste zaterdag foto’s van een rustig Mastbos en een vrijwel leeg Markdal. Good job lieve Bredanaars!

Zingende Bredase stewardess gaat viraal

Delen is 💙Zoveel helden in deze tijd maar Marloes van der Meijs-Felix vandaag ben jij het.Marloes is purser bij KLM Royal Dutch Airlines. Zij deed net als haar collega’s een vlucht om gestrande reizigers weg te brengen en gestrande Nederlanders op te halen in Tel Aviv. Dit is tijdelijk haar laatste vlucht tot de corona crisis voorbij is. Ze nam op deze vlucht op een bijzondere manier afscheid van de reizigers. Marloes, wat bijzonder wat je doet, en wat zing je geweldig!Omdat ze in bewaakte quarantaine moet wachten tot ze terugvliegen: kom veilig terug 💙💙💙 Marloes! Delen is💙.

Posted by Corina Van de Wetering on Tuesday, 24 March 2020

Marloes van der Meijs (53) uit Breda pakte woensdagmiddag de microfoon om de passagiers van vlucht KL 461 te bedanken en om voorlopig afscheid te nemen. Dat deed ze met When will I see you again van The Three Degrees. Haar video ging dit weekend viraal én ze kreeg reactie van Helen Scott van The Three Degrees. Hoe tof?

Lees ook:

binnenkijken bij syreeta

Binnenkijken bij Syreeta: ‘Ik heb altijd wel een project in mijn hoofd’

Samen met haar man en twee kinderen woont Syreeta Bronowski (38) in een fijn huis in Breda-Noord. In...

Zo ziet boodschappen doen er nu uit in Breda

Anderhalve meter afstand houden: ook in de supermarkten moeten we eraan geloven – voor ons eigen bes...
teddyberen breda

Gespot! 19 x deze teddyberen vormen samen een speurtocht in Breda

Op sociale media roepen mensen op om een teddybeer voor je raam of op je vensterbank te zetten. Hier...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.