Tof! Deze twee winkels komen (ook) in de nieuwe Houtmarkt in Breda

Door Daphne Geelink 25 april 2019

Jaaa, hier worden wij heel blij van! Donderdagochtend is bekendgemaakt welke winkels er nog meer in de nieuwe Houtmarkt komen. Conceptstore Hutspot en cadeauwinkel WAAR krijgen ook een vestiging in Breda. We like! 

WAAR is dé cadeauwinkel voor bijzondere en duurzame producten. Je kunt hier terecht voor mode- en woonaccessoires, food en boeken. Hutspot is een conceptstore die een podium biedt voor ontwerptalent, designers, merken en ondernemers om hun producten onder de aandacht te brengen. Gaaf!

Eerder werd al bekend dat Rituals, Superdry en Brandfield naar het winkelgebied komen. We mogen daar nu ook deze twee pareltjes aan toevoegen: Hutspot krijgt een winkel van maar liefst vierhonderd vierkante meter en WAAR verspreidt haar producten over honderd vierkante meter.

Aantrekkelijke locatie

De nieuwe Houtmarkt ligt tussen de toekomstige H&M megastore aan de ene kant en het KPN-gebouw aan de andere kant. Wist je dat er in het KPN-gebouw ook ruimte komt voor winkels, horeca én woningen? Hier lees je er meer over. Wij zijn nu al benieuwd naar het eindresultaat en gaan direct langs als het open is. Houd indebuurt in de gaten voor updates!

Bron: Business 2 Real Estate

Lees ook:

h&m megastore breda

Dit is wanneer H&M een megastore in de binnenstad van Breda opent

>>> Dit is een oud bericht. De H&M is inmiddels geopend en zo ziet de winkel eruit. Jaaa, nog hee...
folc breda

[VIDEO]: De pop-up store van FOLC is open en wij gingen bij ze langs

Aaaah, wat leuk! Er is een pop-up store van FOLC geopend aan de Veemarktstraat. De populaire webshop...
rituals breda

Jaaaa, Rituals komt naar De Houtmarkt (en deze winkels ook!)

Hou je vast Bredanaars, want we komen met heel goed nieuws: cosmeticamerk Rituals opent een extra gr...

adv.