Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Terugkijktip: Bredase te zien in tv-programma Het Mooiste Meisje van de Klas

Door Daphne Geelink 14 juli 2020

In het televisieprogramma Het Mooiste Meisje van de Klas portretteert Jaap Jongbloed een ooit aanbeden – je raadt het al – mooiste meisje van de klas. In de aflevering van maandag 13 juli vertelt Verona de Waal, die in Breda woont, haar levensverhaal.

Klasgenoten van Verona uit Nijmegen herinnerden haar als een lieve, mooie meid. Toch ging er iets schuil achter de stralende lach. Verona groeide op met de strenge regels van de Jehova’s getuigen. Ze koos er op 16-jarige leeftijd voor om uit huis te vluchten en de wereld te ontdekken. Dit zorgde ervoor dat haar ouders het contact met haar verbraken, waardoor ze al jong op eigen benen leerde staan.

Tekst loopt door onder Instagrampost.

View this post on Instagram

Voel de energie, er hangt verandering in de lucht. Neem het mooie van de afgelopen periode mee, het heeft voor veel mensen iets heel kostbaars gebracht. Realisatie hoe belangrijk het is goed voor jezelf te zorgen. En voor de mensen om ons heen. De zon schijnt voor ons allemaal. Een mening is maar een mening. Laten we elkaar respekteren en blij zijn dat wij ( nog steeds) in een land wonen waar wij er met z’n allen voor gekozen hebben allemaal een eigen mening te kunnen hebben en die ook te mogen delen. Juist uit al die verschillen kan een middenweg ontstaan misschien. Voel goed wat klopt/niet klopt voor jou zelf. En ga lekker naar buiten, frisse lucht..vitamine D. Opgeruimd hoofd, zorg goed voor jezelf#slowrun#slowrunner#change #respekt #bordercollie#healthylifestyle #outside #move#justdoit#runnersworld .

A post shared by Verona de Waal (@slowrunnederland) on

Aflevering terugkijken

Ben je benieuwd naar Verona’s hele verhaal? De aflevering is gratis terug te kijken op de website van NPO. Wij spraken Verona eerder over haar eigen bedrijf SlowRun.

Lees ook:

Verona geeft les in slowrunnen: ‘Zolang je nog kunt praten, zit je qua tempo goed’

"Luchtige grapjes maken de trainingen compleet. Met een hele groep rennen we, planken we en meditere...
woningen breda

Terugkijktip: stel koopt huis in Breda in tv-programma Kopen Zonder Kijken

In het televisieprogramma Kopen Zonder Kijken zagen we maandagavond Breda voorbij komen. Martijn Kra...

Miron maakt stekpakketjes en schilderijen met planten: ‘Het gaat een stuk beter dan gedacht’

De Bredase Miron van Kastel (23) is een echte plantengek. Haar interieur staat er vol mee en tegenwo...

adv.