Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Terugkijktip: stel koopt huis in Breda in tv-programma Kopen Zonder Kijken

Door Daphne Geelink 31 maart 2020

In het televisieprogramma Kopen Zonder Kijken zagen we maandagavond Breda voorbij komen. Martijn Krabbé en zijn team gingen aan de slag voor Barbra en Albert-Jan. Het stel wilde een huis kopen in Breda, maar kwam er niet uit. Daarom lieten ze het programma voor hen beslissen.

Barbra komt oorspronkelijk uit Zuid-Limburg, maar verhuisde voor de liefde naar Breda. Zowel zij als Albert-Jan waren toe aan de volgende stap in hun relatie: samen een huis kopen. Maar dat was makkelijker gezegd dan gedaan. Zij hield van de jaren 30-stijl en hij wilde het liefst een onderhoudsvrij nieuwbouwhuis. Makelaar Alex van Keulen en huizenexpert Bob Sikkes gingen op jacht om hét perfecte huis voor de twee te vinden.

Nieuw koophuis in Breda

Het stel reed in de aflevering langs verschillende huizen in Breda. Zo reden ze in de wijk Heuvel, Tuinzigt en kwamen ze bij een huis dat uitkeek over de singels. Hun eerste reactie wanneer ze voor hun nieuwe koophuis staan? “Dit hadden we gehoopt. Heel gaaf.” Toch is het stel bij binnenkomst iets minder enthousiast. “Als we met z’n tweeën hier naartoe zouden zijn gegaan, hadden we het niet gekocht.”

Na een flinke verbouwing mogen Barbra en Albert-Jan hun nieuwe woning weer zien. Hoe ze het eindresultaat vonden, zie je hier:

Lees ook:

Hardwell

Kijktip! Dj Hardwell is op de vlucht en lift per ongeluk mee met Bredase politie

Dj Hardwell maakt geen muziek meer en is niet meer achter de draaitafels te vinden op grote festival...

Elin deed mee aan First Dates: ‘Mijn vriendinnen zeiden meteen: hij is níét jouw type’

Het is dé guilty pleasure van veel Nederlanders: 's avonds lekker kijken naar First Dates. Afgelopen...

Kijktip! Bredanaar maakt een thriller en die is bioscoopwaardig

Dat in Breda een hoop creatievelingen wonen, weten we. Toch blijft het dan leuk om eens wat van die ...

adv.