Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze twee Bredanaars zaten samen in aflevering van First Dates

Door Jennifer da Graça 12 november 2020

De Parel van het Zuiden is goed vertegenwoordigd in NPO-programma First Dates. We weten inmiddels hoe het gaat: eerst aan de bar bij de welbekende barman Victor, daarna aan een van de gezellige tafeltjes. Hoewel, gezellig? Vanwege de coronamaatregelen zit iedereen aan extra lange tafels, dus dat betekent vooral hard praten en weinig romantische blikken uitwisselen.

In de aflevering van 10 november spotten we niet één, maar twee Bredanaars. Rob en Juan zijn allebei op zoek naar de liefde.

Rob en Wim

Rob is een ondernemend type: hij is voetbalscheidsrechter en heeft hiervoor zelfs een eigen bedrijf opgericht. Hij verkoopt onder meer items die de werkzaamheden van scheidsrechters wat makkelijker maken. Zijn match is Wim uit Gorinchem. Net als Rob is hij enorm sportief en ze raken daarover flink aan de praat.

Juan en Priscilla

De Colombiaanse Juan valt naar eigen zeggen op Nederlandse meisjes. Niet gek dus, dat hij aan Priscilla wordt gematcht. Zij verbleef twee jaar in Australië en is net terug.Hoewel Juan al 15 jaar in Breda woont, verliet hij de Parel van het Zuiden tijdelijk voor zijn studie. In Malaga beleefde hij een leuke tijd, waar hij als aandenken een bijzondere tatoeage voor liet zetten. De twee zijn beiden lekker impulsief en daardoor klikken ze gezellig.

Liefde op het eerste gezicht?

Willen Rob en Wim elkaar nog eens zien en spreken Juan en Priscilla nog een keertje af? Om dat te ontdekken, zul je de aflevering moeten kijken. Veel plezier!

Lees ook:

Elin deed mee aan First Dates: ‘Mijn vriendinnen zeiden meteen: hij is níét jouw type’

Het is dé guilty pleasure van veel Nederlanders: 's avonds lekker kijken naar First Dates. Afgelopen...
jasper de jongh

Jasper deed mee aan First Dates: ‘We gingen Amsterdam in om zonder camera’s te praten’

Geboren en getogen Bredanaar Jasper de Jongh (25) was dinsdagavond in alle Nederlandse huiskamers te...

Hallo daar! We spotten weer een Bredase in romantisch tv-programma First Dates

Een gezellig etentje, een romantische date of een serieuze relatie: iedereen in First Dates is ernaa...

 

adv.