Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hallo singles! Deze boeren uit Boer Zoekt Vrouw wonen maximaal een uurtje rijden van Breda

Door Jennifer da Graça 10 september 2019

Hé vrijgezelle vrouwen uit Breda! Lijkt daten met een boer je wel wat? Dan heb je zondag vást voor de televisie gezeten om kennis te maken met de nieuwe boeren van Boer Zoekt Vrouw. Er zitten helaas geen Bredase boeren bij, maar wij zochten uit welke boeren een beetje in de buurt wonen. Pun intended.

Pagina 1 / 4
⟵ swipe swipe ⟶

Boer Willem

Boer Willem. Foto: KRO-NCRV/Linelle Deunk

Boer Willem woont in Hei- en Boeicop. Dit ligt onder Nieuwegein en is zo’n 45 minuten rijden vanaf Breda. Willem is 26 jaar en heeft een melkveehouderij samen met zijn moeder. Met z’n tweeën melken ze zo’n 40 koeien iedere dag in de zomer met een weidemelkwagen. Daar kan hij zo van genieten dat hij niet zo nodig op vakantie hoeft.

Willem zoekt een vrouw die niet dominant is (dat lijkt hem een eigenschap die hij niet zo ziet zitten) en die het liefst een christelijke achtergrond heeft (of daarvoor open staat). Zelf is Willem naar eigen zeggen ‘loyaal en zachtaardig’ en wil hij ‘het beste voor elkaar’. Ook vindt hij het belangrijk om zich aan zijn woord te houden.

Boer Bastiaan

Boer Bastiaan. Foto: KRO/NCRV / Linelle Deunk

Boer Bastiaan, die naam bekt al wel lekker. Bastiaan woont in het Zeeuwse Wolphaartsdijk, wat precies een uurtje rijden is vanaf het centrum van Breda. Hij zit in de akkerbouw en zoekt een nuchter, sociaal persoon om een toekomst mee op te bouwen. Hij heeft nog nooit een lange relatie gehad en ziet het wel zitten om met jou samen te ontbijten en te wielrennen.

Ben jij een reiziger? Bastiaan houdt wel van reizen: “Ik zou heel graag een trektocht willen maken door Patagonië in Zuid-Amerika. Het allerliefst met mijn vriendin/vrouw. Rugzakje mee en de bergen in. Het mooie is dat dat vooral in de winter prachtig is, wat voor mij een rustigere tijd is.” Dan heb je in ieder geval een boer aan de haak geslagen die zijn boerderij wel een tijdje achter durft te laten!

Boer Geert

Boer Ronald. Foto: KRO-NCRV/Linelle Deunk

Oké, het is iets langer rijden dan een uurtje, maar toch mag boer Geert ook in ons lijstje. Hij woont in Oeffelt, dat ligt onder Nijmegen, vlakbij Cuijk. Zijn fijne woonplaats is stiekem toch wel één uur en een kwartier rijden. Oei. Maar ach, dat heb je wel over voor ware liefde, toch?

Boer Geert werd trouwens als enige boer werd ondertiteld, net als naamgenoot ‘Geile Geert’ destijds… Al zes jaar is hij gescheiden. Hij is gek op gebakken piepers, maar toch vooral op vrouwen. Een beetje charmeren kan hij wel. “Ze moet lief, aardig en verstandig zijn. En ze moet ook een beetje de wauw-factor hebben”, zegt hij over zijn ideale vrouw.

Schrijf een brief!

Gaat jouw hart sneller kloppen bij een van deze boeren? Dan kun je ze een brief schrijven natuurlijk! Via deze link kun je je favoriete boer een bericht sturen.

Lees ook:

de Koepelgevangenis

Ons mooi Breda! 7 x binnenkijken bij bijzondere gebouwen waar je normaal nooit komt

In Breda staan ongelofelijk veel mooie gebouwen waar je eigenlijk nooit binnenkomt. Goed nieuws: zat...

Amelia verhuisde van Amerika naar Breda: ‘Voor mij was het liefde op het eerste gezicht’

De een is geboren en getogen in Breda en de ander verhuist voor de liefde naar onze stad. Bij Amelia...

Leuk volgens local Tim: ‘Hier is het vaak rustiger dan in het Mastbos’

De beste plekjes in Breda? Die weten echte locals wel te vinden! Daarom laten we iedere week een and...
Pagina 1 / 4
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Shownieuws

adv.