Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bredanaar Joris deed mee aan First Dates VIPS en deze bekende dame was zijn date

Door Jennifer da Graça 26 november 2020

Kapitein op luxe boten, 35 jaar én woonachtig in Breda: zo kun je Joris goed omschrijven. De Bredanaar koos ervoor om niet meer in de vrijgezellenvijver te vissen, maar op blind date te gaan bij First Dates. Wat hij níét wist, is dat hij werd gekoppeld aan een VIP: een – soort van – bekende Nederlander.

Zodra Joris het First Dates-restaurant binnenwandelt, ziet hij zijn date aan de bar zitten. Het is niemand minder dan Julia Mekkes. Zij vergaarde bekendheid als de toenmalige vriendin van Dave Roelvink, maar timmert de laatste jaren hard aan de weg als strafrechtadvocaat én influencer.

Niet plat praten

Julia woont in onze hoofdstad, Joris in de Parel van het Zuiden. “Ik doe m’n best om niet te plat te praten”, zegt-ie met een lach. Het duo kletst over hun werk en al gauw ontdekt Joris dat Julia wat bekender is dan hij in eerste instantie dacht. “141.000 volgers?!”, roept hij verbaasd uit.

Bloeit er liefde op?

Staat Julia te springen om eens met Joris mee op de boot te gaan? En is Joris helemaal ondersteboven van Julia? Check de aflevering om te zien hoe en of hun romance verdergaat.

Nog een Bredanaar

Joris is overigens niet de enige Bredanaar die het geluk heeft te mogen daten met een bekende dame. In dezelfde aflevering spot je jazztrompetist Mike. Hij gaat het avontuur aan met Pleun Bierbooms, die het zevende seizoen van The Voice of Holland won.

Lees ook:

Cadeautip voor de feestdagen: dit boek moet iedere Bredanaar in de kast hebben staan

De feestdagen zijn in aantocht. Dat betekent: tijd om cadeaus in huis halen! Als je op zoek bent naa...

Nieuw: deze Mexicaanse hotspot opent in Breda en je scoort tijdelijk burrito’s met 50% korting

Honger? Wat dacht je van een dubbele taco gevuld met vers rundvlees, huisgemaakte guacamole en een s...

Kom maar door! 5 x dit is waarom je eten bestelt bij Mr. Sushi in Breda

Om je drukke werkdag mee af te sluiten, als beloning voor een wandeling door het bos of om je lazy s...

Meer over

Shownieuws

adv.