Nieuwsoverzicht: dit gebeurde er tijdens het carnavalsweekend

Door Laura van Etten-Elting 12 februari 2018

Heb je dit weekend alles behalve tijd gehad om het nieuws in de gaten te houden? Geen nood! We zetten op een rij wat er allemaal gebeurde in Breda, ben je weer helemaal bij.

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Groen licht voor aanpak zuidelijke rondweg Breda

De zuidelijke rondweg in Breda wordt op de koppen van de tunnelbak, bij de Fatimastraat en de Baronielaan, aangepakt voor een betere doorstroming. Dat heeft de gemeenteraad donderdagavond na een regen van moties in meerderheid besloten. Alleen op de kruising Baronielaan worden de maatregelen iets beperkt.

Lees meer op BN DeStem.

Eerste ooievaar gearriveerd in Breda

nieuwsoverzicht
Foto: Rien de Deugd Jr. / Bn DeStem

De eerste ooievaar van dit jaar is gearriveerd op een nestplaats bij de kantoor-boerderij van Staats Bosbeheer aan de Galderseweg in Breda.

Het avontuur van The Voice of Holland stopt voor Bredase Kimberly

Na de vier tienen van vorige week en non-stop lof van de coaches, leek een finaleplaats wel zeker voor de Bredase Kimberly. Toch kreeg zij, tot groot ongeloof van de coaches, niet genoeg stemmen om door te gaan naar de volgende ronde.

Bredase Vlaszak wordt eind volgend jaar een stuk groener

vlaszak
Foto: Joyce van Belkom / BN DeStem

De herinrichting en vergroening van de Vlaszak in Breda zullen op zijn vroegst eind 2019 afgerond zijn. Dat is een jaar later dan de gemeente eerder aangaf. Wel wordt dit jaar al gestart met de nieuwe inrichting van het pleintje bij de Gasthuyspoort.

Lees meer op BN DeStem.

De Groene Poort Jongens van Zand en Klei

De leukste zaken van het nieuwe Vlaszak | De Groene Poort

Wat is Breda toch fijn en mooi. Aan leuke winkels geen gebrek, we worden omgeven door natuur en kunn...

112

Weekendnieuws Breda
Foto: ANP

Bredanaar dreigt met vuurwapen naar politiebureau te komen

Een 43-jarige man uit Breda is zaterdag aangehouden omdat hij de politie meerdere malen ernstig zou hebben bedreigd. Dat meldt een woordvoerder van de politie. De Bredanaar had gebeld met de centralist over een aangifte. Hij was dusdanig niet te spreken over de behandeling van die aangifte dat hij dreigde naar het bureau te komen met een vuurwapen. Ook uitte de man doodsbedreigingen.

Negen aanhoudingen in Breda tijdens carnaval

De politie heeft zaterdagavond en in de nacht van zaterdag op zondag in negen personen aangehouden in Breda. Het ging volgens een woordvoerder in vier gevallen om mishandeling. Verder werden twee personen aangehouden voor belediging en drie voor het verstoren van de openbare orde.

Bertrams krijgt zijn plek terug onder de lat bij NAC

nieuwsoverzicht
Foto: Erwin Spek / BN DeStem

Nigel Bertrams staat zondag uit bij Excelsior weer onder lat bij NAC. Daarmee krijgt hij zijn plek in de basis terug na een schorsing van zes wedstrijden. Het betekent waarschijnlijk ook dat Mark Birighitti de rest van het seizoen op de bank zal moeten gaan zitten. ,,De keuze die ik nu maak is een definitieve”, zei trainer Stijn Vreven vrijdag tijdens het gebruikelijke persuurtje in Zundert.

Lees meer op BN DeStem.

Foto’s & filmpjes van carnaval in Breda

Ja hoor, wij van indebuurt Breda zijn ook niet vies van carnaval! Regelmatig gaan we live en we hebben een mooi carnaval fotoalbum op Facebook. Heb jij ook toffe foto’s en/of filmpjes? Stuur ze dan naar [email protected] Dan plaatsen wij ze in het album en op de site!

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.