Nieuwsoverzicht: dit gebeurde er afgelopen weekend in Breda

Door Annemijn Heijstek 7 januari 2019

Geen tijd gehad om het nieuws bij te houden afgelopen weekend? No worries, we hebben het belangrijkste nieuws voor je op een rijtje gezet. Kun jij straks ook weer meepraten bij de koffieautomaat!

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Beschonken Bredanaar probeert politie om te kopen

De 28-jarige snelheidsovertreder racete vrijdagnacht met 115 kilometer per uur over de Lovensdijkstraat in Breda, terwijl daar een maximale snelheid van 50 kilometer per uur is toegestaan. Toen een agent hem betrapte, bood de man een geldbedrag aan om onder zijn boete uit te komen. De politie ging daar niet mee akkoord, al helemaal niet toen bleek dat de man te veel had gedronken. Zijn rijbewijs werd ingenomen en hij kreeg een geldboete.

Lees meer op BN DeStem.

Laatste weekend Betoverend Breda

Dit weekend konden we voor het laatst rondjes schaatsen op de schaatsbaan en luisteren naar de pratende kerstboom. Janine Bos van Citymarketing zegt tegen BN DeStem zeker niet ontevreden te zijn. Het evenement keert dan ook weer in 2019 terug en er gaat sowieso één ding veranderen: Careltje, het pratende ventje in de grote kerstboom, krijgt een gezicht. Wij zijn benieuwd!

kerst in Breda
Foto: indebuurt Breda

Inschrijvingen voor Grote Optocht succesvol

Het duurt nog eventjes, maar we hebben in ieder geval iets om naar uit te kijken: de Grote Optocht op 4 maart. Het was zondagmiddag een drukte van jewelste in Hotel Keyser met mensen die zich inschreven voor de optocht.

Lees hier alles wat je moet weten over carnaval 2019:

carnaval 2019 in Breda kielegat

Dit moet je weten over carnaval 2019 in Breda

Nog een paar dagen wachten, en dan staat het allerleukste feestje van het hele jaar weer voor de deu...
<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

112 Nieuws

adv.