Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

[VIDEO] Nieuw in Breda: zo ziet woonwinkel Home Stock eruit

Door Daphne Geelink 14 november 2019

Yes! Woonwinkel Home Stock heeft een vestiging in Breda geopend. In het voormalige postkantoor aan de Oude Vest zit een mini-warenhuis met opvallende combinaties en veel kleuren. Tijd om de sfeer van de nieuwe winkel te proeven!

Home Stock kenmerkt zich door de kleurrijk gecombineerde interieurs met ietwat gekke accessoires. Denk aan een lila bank, gecombineerd met een panterprint vloerkleed en daarop een glazen tafelblad op de rug van een zwarte panter. Niets is te gek en je kunt eindeloos combineren!

The place to be

Eigenaresse Sita zegt: “Breda is the place to be, dat weten we doordat we verder kijken dan onze branche. Breda bruist. Punt. En daar willen we deel van uitmaken.” Het voormalige postkantoor is voor de woonwinkel de perfecte plek. “Het pand is spannend met verschillende ruimtes en hoge plafonds. Dat zorgde ervoor dat we met het kleurgebruik en combinaties weer een stap verder zijn gegaan.”

Feestelijke opening

De feestelijke opening is op zaterdag 16 november. Kun je echt niet wachten? Dan heb je geluk, want je kunt nu al binnenlopen om een kijkje nemen. Check je liever vanuit huis hoe de nieuwe woonwinkel eruitziet? Bekijk dan onze video.

Lees ook:

[VIDEO] Wokmaaltijden, pokébowls en salades: zo ziet eazie in Breda eruit

Breda is weer een horecazaak rijker: eazie is open. Nieuwsgierig als we zijn, gingen we langs de nie...
happy hippies

Deze zaken openen in 2019 nog in Breda

Zo langzamerhand komt het einde van 2019 in zicht. De laatste maanden van het jaar hoef je je geen m...

Even geen vlees: wij testten de nieuwe burgertent in het station en dit vonden we ervan

Droom jij iedere nacht van een sappig stukje biefstuk of bewandel jij juist liever een vleesvrij pad...
  • Wil jij een 'Nieuw in Breda' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Breda.

adv.