Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Sushilovers opgelet: Shabu To Go is open in Breda

Door Redactie indebuurt Breda 9 januari 2019

California salmon, crispy chicken of de originele avocado maki. Loopt het water jou ook al in de mond? Dan hebben we goed nieuws! Er is weer een nieuw adresje in Breda waar je sushi kunt bestellen: Shabu To Go.

Van de 17 vestigingen in Nederland is dit de eerste Shabu To Go in Brabant. Daar is franchisenemer Wai Kee Tang (32) trots op: “Ik ben blij met deze locatie. Op koopavond is er veel aanloop van winkelpubliek en veel mensen die hier op de bus wachten stappen even binnen.”

Op de kaart

Al de sushigerechten zijn dagvers en de kaart is erg uitgebreid. “We vernieuwen de menukaart eens in het halfjaar en promoten iedere maand een sushibox- en rol.” Deze maand staat de Merry Winterbox in de spotlight: 36 stuks voor €29,50. “De maandrol is de California salmon en die is ook erg populair.”

Afhalen

Bij een Shabu Shabu restaurant kun je echt aan tafel schuiven, maar de Shabu To Go in Breda is vooral gericht op afhalen. “We willen niet alles tegelijk, maar het juist eerst even bekijken. We bezorgen nu vooral in de buurt en wie weet gaan we het verspreidingsgebied in de toekomst wel uitbreiden. Eerst maar eens kijken hoe dit aanslaat.” Dus lig je op de bank en heb je zin in sushi, dan kun je online je bestelling doen. Binnen no time gaat de bel en kun je gaan smullen!

Foto: indebuurt Breda
Foto: indebuurt Breda
Foto: indebuurt Bergen op Zoom

Meer over Shabu To Go ontdekken?

Shabu To Go sushi restaurants

Gesloten16:00 - 21:00

Karnemelkstraat 6, Breda

Bekijk meer:sushi restaurants
  • Wil jij een 'Nieuw in Breda' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Breda.

adv.