Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw: spannende escape rooms en ouderwetse bordspellen bij Escaping Breda

Aangeboden door Escaping Breda 20 december 2018

De Boschstraat wordt steeds leuker! Onlangs opende Escaping daar namelijk haar vierde vestiging. Bij Escaping Breda kun je terecht voor spannende escape rooms en voor een ouderwets bordspelletje in het boardgame café.

Het is niet de eerste escape room die opent in onze stad, maar wel een héél bijzondere. Wat Escaping Breda onderscheidt van andere escape rooms? De spellen zijn verhaal gestuurd. Dit betekent dat je helemaal meegaat in een verhaal, alsof je de hoofdrolspeler bent in een Hollywood speelfilm. Het is dan ook aan jou om dit verhaal tot een succesvol einde te brengen. Eigenaar Marc vertelt: “We willen mensen echt een toffe ervaring geven. Dat betekent ook een hoge mate van service: we zijn elke dag geopend en je kunt tot een uur van tevoren een escape room boeken via onze website. Na afloop doe je een lekker drankje in het café en speel je een boardgame. Hier ben je iedere dag welkom om kosteloos een spelletje te spelen. Het is echt een totaalbeleving.”

Escaping Breda
Foto: indebuurt Breda

Let’s Rob The Bank & Patient X

Bij Escaping Breda kun je twee verschillende escape rooms spelen: Let’s Rob The Bank & Patient X. In Let’s Rob The Bank overval je samen met de andere spelers en je partner Jack de AMT Bank. In het kantoor van de bankdirecteur liggen de creditcards van de rijkste klanten van de bank. Maar schiet op, Jack kan de politie slechts 60 minuten op afstand houden. Come on and let’s rob the bank!

In Patiënt X kunnen spelers deelnemen aan een medisch experiment. In een wereld waar alles draait om de beste en snelste te zijn, is er nu een medicijn dat je tijdelijk slimmer maakt. Jij mag – samen met je medespelers – als proefpersoon deze drug als eerste uitproberen. Maar tijdens het onderzoek gebeuren allemaal rare dingen… Deze escape room is wat spannender en daarom minder geschikt voor jonge kinderen.

Ideale uitje

Ontsnappen uit de escape rooms bij Escaping Breda is natuurlijk het ideale uitje om te doen met je vrienden, familie, als bedrijfsuitje of tijdens een vrijgezellenfeest. Eén ding is zeker: onder deze spannende omstandigheden leer jij je omgeving pas écht goed kennen. En dat levert natuurlijk hilarische taferelen op! Durf jij het aan?


Meer over Escaping Breda ontdekken?

Escaping Breda entertainment

Boschstraat 112-116, Breda

Bekijk meer:entertainment
  • Wil jij een 'Nieuw in Breda' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Breda.

adv.