Nieuw in Breda: Delightful Desserts, een walhalla voor toetjesliefhebbers

Door Redactie indebuurt Breda 6 december 2018

Delightful Desserts is open aan het Stationsplein en daar staan zo’n honderd toetjes op het menu. Zo kun je er smullen van strawberry cheesecake, Oreo happiness en peanut and banana crêpes. We like! 

Mede-eigenaresse Isabel Gerritse ontmoette een jaar geleden de brand owner van Delightful Desserts op een franchisebeurs. “Ik zag het concept en was verliefd op alle plaatjes en gerechten.”

Foto: Delightful Desserts
Foto: Delightful Desserts
Foto: Delightful Desserts
Foto: Delightful Desserts

Zoveel keus

Wil je alles van de kaart proeven, dan ben je wel even zoet. “We hebben 45 verschillende soorten ijs die we passend bij elk gerecht serveren. Het ijs is ambachtelijk en daarmee kunnen we meer dan tachtig verschillende milkshakes maken.” Bij Delightful Desserts kun je kiezen uit 15 verschillende soorten crêpes en wafels, maar er is veel meer mogelijk dan wat er op het menu staat. De combinaties kunnen oplopen tot vijftig verschillende soorten.

Eigen zaak

Zoveel lekkers op de kaart kon Isabel niet weerstaan. “We hebben alles geproefd in Engeland en toen dacht ik: ik moet echt zo’n zaak beginnen.” Met haar ervaring in de horecawereld was dit een mooie vervolgstap: “Ik studeerde aan de Hogere Hotelschool in Leeuwarden en ben altijd actief geweest in hospitality. Dus ik ben wel bekend in die wereld.”

Gewoon mooi

Hoewel Isabel uit een dorpje boven Alkmaar komt, wilde ze niets liever dan Delightful Desserts hier beginnen. “Breda is een redelijk zoete stad, hier worden meer koffies en lekkere dingetjes genuttigd.” Maar het allerbelangrijkste is: “Dat mensen gewoon heel happy worden als ze hier komen eten. Hier kun je een superlekkere, grote gekleurde wafel bestellen die gewoon mooi is.”

Elk moment van de dag is een dessert moment. En in die relaxte sfeer kun je hier van ’s ochtends 07.00 uur tot ’s avonds 21.00 aanschuiven.

Foto: indebuurt Breda
Foto: indebuurt Breda
Foto: indebuurt Breda

Lees ook:

wayback burgers

Nieuw in Breda: Wayback Burgers

We stappen binnen in de fast casual wereld van Wayback Burgers aan het Station Breda. Hier kun je vr...
burribar breda

Binnen vijf jaar opende deze ambitieuze ondernemer zijn eigen restaurant

Antonio Villanueva (33) groeide op in Mexico, maar alles veranderde toen hij zijn grote Bredase lief...
BRAM'S Gourmet Frites

BRAM’S Gourmet Frites opent feestelijk zijn deuren in Breda

Met vestigingen in Rotterdam, Delft en Tilburg, is Breda nu ein-de-lijk aan de beurt. Op zaterdag 17...

Meer over Delightful Desserts ontdekken?

Delightful Desserts koffiebars

Nu open07:00 - 21:00

Stationsplein 36, Breda

Bekijk meer:koffiebars
  • Wil jij een 'Nieuw in Breda' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Breda.

adv.