Nieuw: de viswinkel van Seafood Bar De Trapkes

Aangeboden door Seafood Bar De Trapkes 5 februari 2018

Wij van indebuurt zijn dol op hotspots én op vis! We hebben dan ook een leuk nieuwtje: op 14 februari opent de viswinkel van Seafood Bar De Trapkes. 

De viswinkel opent aan de voorkant van het stijlvolle restaurant aan de Tolbrugstraat. De viswinkel zal van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur geopend zijn. Je kunt er allerlei verse vis kopen, die je afrekent per 100 gram. Avondje uitpakken? Wat dacht je van verse fruits des mer? Of een heerlijk stukje zalm?

Naast verse vis kun je er terecht voor echte Hollandse specialiteiten zoals lekkerbekjes, kibbeling en paling. Do we need to say more? In het restaurant wordt een plek ingericht waar je kunt genieten van je broodje haring, bakje kibbeling of visschotel.

Seafood Bar De Trapkes

Feestje!

Verdrietig omdat carnaval ten einde is? Bij Seafood Bar De Trapkes feesten we nog even door. De opening van de nieuwe viswinkel wordt ingeluid met een fijn feestje. Na carnaval begint – volgens het Katholieke geloof – de vastenperiode en mag er geen vlees worden gegeten. Vis eten mag wel, en het haringhappen op Aswoensdag is dan ook een echte traditie in Breda.

Tijdens de opening van de viswinkel van Seafood Bar De Trapkes kun je haring happen onder het genot van een drankje. DJ Dina van Diest en DJ Tombardino draaien de middag aan elkaar en er wordt uiteraard gezorgd voor voldoende entertainment en lekker hapjes.

Psst: het is woensdag 14 februari Valentijnsdag. Ook daar heeft Seafood Bar De Trapkes aan gedacht. Na de feestelijke opening kun je aanschuiven aan het driegangendiner. Dit kost slechts €35,-. Als je niet achter het net wilt vissen (ha!) kun je het beste even hier reserveren. Geen Valentijnsdate? Je bent ook hartstikke welkom met je beste vriendin, moeder, zoon of buurvrouw.

Seafood Bar De Trapkes restaurants en horeca

Nu open11:30 - 02:00

Tolbrugstraat 19, Breda

Bekijk meer:restaurants en horeca
  • Wil jij een 'Nieuw in Breda' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Breda.