Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Mooie kortingen en een gezellige barbecue: Würth opent een shop in Breda

Aangeboden door Würth Shop Breda 1 november 2019

Zet 14 november alvast in je agenda, want dan zijn we een nieuwe winkel rijker in Breda! Bij Würth Nederland B.V. shop je van bevestigingsmaterialen tot gereedschap, smeermiddelen en lijmen en kitten tot werkkleding. Hier vind je alles om je bouwproject of klus te laten slagen. Ben jij ondernemer of ZZP’er en maak je graag kennis met Würth én het uitgebreide assortiment? Ga dan zeker langs op 14 november. Vanaf de namiddag barst het los met handige demonstraties, scherpe openingsacties én… een gezellige barbecue!

Even kennismaken

Misschien heb je nog niet eerder gehoord van Würth, dus we leggen graag aan je uit wat dit bedrijf doet. Dit van oorsprong Duitse merk richt zich op bouwgerelateerde ondernemers, zoals timmerbedrijven, interieurbouwers, ZZP’ers, installateurs, elektriciens maar ook  metaal- en houtverwerkende bedrijvenondernemers. Behoor jij tot die beroepsgroep? Dan zit je bij Würth goed voor bijna alles wat je nodig hebt op je werk. In de webshop check je direct het volledige assortiment.

Het nieuwste concept

Extra bijzonder: de winkel die in Breda opent is ingericht volgens het allernieuwste concept. Van de 29 winkels is het de vijfde die in deze stijl in Nederland te vinden is. We willen niet teveel weggeven, maar de winkel is enorm overzichtelijk en compleet gericht op beleving. Met je eigen ogen zien? Dan weet je waar je 14 november moet zijn.

Feestelijke opening

Voor zo’n mooi moment haalt het team van Würth alles uit de kast. De directeur van Würth Nederland B.V. opent samen met de manager van het Ronald McDonald Huis Middenwest-Brabant de shop op een feestelijke manier. Nadat rond 16.00 uur de winkel officieel geopend is, heb jij alle tijd om alle interessante demonstraties bij te wonen en spullen te kopen met korting.

Wat dacht je bijvoorbeeld van doorslijpschijven, spiraalboren of gereedschapskoffers voor een extra lage prijs? Koop je iets op 14 november dan krijg je bij verschillende bestedingen er zelfs nog een barbecue, precisieschroevendraaier of dopsleutel set (gratis!) bij! Vraag wel even naar de voorwaarden!

De laatste barbecue van het jaar?

Naast het gloednieuwe winkelconcept, de feestelijke opening en alle aanbiedingen is er nóg een reden waarom je op 14 november binnenwandelt aan de Konijnenberg 47A. Schuif aan bij de gezellige barbecue, neem een specialiteit van de grill en geniet! Klinkt ons als muziek in de oren, en bij jou?

Even aanmelden

De feestelijke opening van de Würth Shop in Breda duurt van 16.00 tot 20.00 uur. Wil je zeker zijn van een plekje tijdens de opening? Meld je dan aan via [email protected]. Alvast even spieken wat Würth voor jou in petto heeft? Check het assortiment via de oranje button hieronder.


Meer over Würth Shop Breda ontdekken?

Würth Shop Breda bouwbedrijven

Geopend07:00 - 17:00

Konijnenberg 47a

Bekijk meer:bouwbedrijven
  • Wil jij een 'Nieuw in Breda' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Breda.

adv.