Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Leren tassen, riemen en meer: de Ginnekenstraat is een winkel rijker

Door Daphne Geelink 26 november 2020

In de Ginnekenstraat is zaterdag 21 november een nieuwe winkel geopend. Jamil Hoseini en Richard Oudenhuysen besloten ondanks de coronacrisis het oude pand van Adidas op te vullen. In hun spiksplinternieuwe zaak Arrigo verkopen ze lederwaren zoals tassen en riemen.

“Wij waren met ons bedrijf in lederwaren altijd erg actief op beurzen en evenementen, maar die zijn door de pandemie afgelast”, aldus Richard. “Om toch voldoende inkomsten te generen en te blijven groeien, besloten we om ons geluk te beproeven met een nieuwe winkel.”

Dongen en Middelkerke

Richard houdt zich bezig met de website en de marketing, zijn zakenpartner is een echte lederwarenspecialist. “Jamil zit al ruim 15 jaar in het vak, ik sinds twee jaar. We hebben een magazijn en showroom in Dongen en een winkel – die nu tijdelijk dicht is – in Middelkerke aan de Belgische kust.”

Waarom Breda?

Het openen van een zaak in Breda was een voor de hand liggende keuze. “Ik woon zelf in het centrum en ken de buurt goed. Dit was een van de redenen om voor Breda te kiezen. Daarnaast trekt de gezellige binnenstad ook veel mensen uit België aan”, laat  Richard weten.

“We verwachten vooral in december goede zaken te doen. Ons lederwaar is van goede kwaliteit en betaalbaar, waardoor ze het altijd goed doen onder de kerstboom.”

Lees ook:

Vers van de pers: deze nieuwe zaken openen binnenkort in Breda

Je moet het maar durven: een eigen winkel, restaurant of snackbar openen tijdens de coronacrisis. So...
open breda

Buon appetito: pizzeria Terroni maakt plaats voor een nieuwe zaak

Drie jaar lang genoten Bredanaars van pizza's bij Terroni in de Halstraat. De slices waren volgens v...
haagdijk

[VIDEO] De Haagdijk is een fietsstraat en zo ziet het er nu uit

Vanwege werkzaamheden was de Haagdijk van 21 september tot 20 november in delen afgesloten. De gemee...
  • Wil jij een 'Nieuw in Breda' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Breda.

adv.