Terug van weggeweest: verse friet en snacks uit de muur bij Kees Kroket

Aangeboden door Kees Kroket 9 april 2019

Al meer dan tien jaar is Kees Kroket een begrip in Breda. Eerst gevestigd in de Houtmarktpassage en nu in het oude pand van de Subway! Wij zijn erg blij dat deze fijne cafetaria weer back in town is. Wij vertellen je wat er allemaal is vernieuwd.

We zullen je meteen even gerust stellen: de goedkope en lekkere snacks van Kees Kroket zijn meeverhuisd naar de nieuwe stek. Je bestelt hier twee frikandellen of bourgondische kroketten voor maar €1,90! Liever geen vlees? In het menu heb je naast de traditionele snacks ook de keuze uit een burger zonder vlees en bijvoorbeeld een vegetarische kroket.

Zitplekken

Een hele mooie toevoeging aan het nieuwe pand is dat je nu lekker rustig en comfy je frietje kan eten aan een van de tafeltjes. De zitplekken binnen zijn zelfs voorzien van oplaadpunten voor je telefoon of laptop. Je zou dus zelfs even kunnen werken bij Kees Kroket, want je maakt hier gratis gebruik van de wifi. Als het lekker zonnig is, is het heerlijk happen aan een van de tafeltjes buiten op het terras. Zon en snacks? Win-win!

Foto: indebuurt Breda
Foto: indebuurt Breda
Foto: indebuurt Breda
Foto: indebuurt Breda

Ben je on the go en heb je zin in een snelle snack, maar heb je geen kleingeld op zak om een kroket, burger of kipcorn uit de muur de trekken? No problemo, want dankzij contactloos pinnen ben jij ook zonder cash verzekerd van een lekkere snack. Loop naar binnen, kies je snack en voor je het weet sta je weer buiten met je favo frituurhapje.

Elke dag geopend

Wij zijn enthousiast over het nieuwe pand van Kees Kroket. Met fijne zitplaatsen, een goed assortiment (ook voor onze vegetarische lezers!) en een nieuwe, frisse slag door het interieur krijgen wij erg veel zin in een frietje. Ook fijn: Kees Kroket is dagelijks geopend! Benieuwd wat je er allemaal kunt halen? Klik dan op de oranje button onder dit bericht.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Kees Kroket. Meer over Kees Kroket ontdekken?

Kees Kroket restaurants en horeca

Nu gesloten12:00 - 19:00

Houtmarkt 9, Breda

Bekijk meer:restaurants en horeca
  • Wil jij een 'Nieuw in Breda' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Breda.

adv.