Hier moet je BAAIzijn: festivalspot BAAI opent dit weekend de deuren!

Aangeboden door BAAI 12 juni 2019

Een plek om heerlijk aan de Mark te chillen, onder het genot van een lekker drankje. Die spot is er nu eindelijk in Breda! Komend weekend opent BAAI. Van vrijdag tot en met zondag ben je van harte welkom om de locatie te checken, een biertje te drinken en te genieten van deze heerlijke nieuwe hotspot aan het water.

Zit je wel eens op een terras aan de Haven? Grote kans dat je de heren en dames van Bootje Varen vaak voorbij zag komen. Daar komt nu verandering in: aan de Markkade vindt Bootje Varen Breda bij BAAI een nieuw thuis. Gezellig!

VrijMiBAAI

Dit weekend opent BAAI de deuren: een hippe plek waar continu een festivalvibe hangt. Neem plaats aan de picknicktafels, een van de loungestoelen of een comfy bankje. Ondertussen is er genoeg te zien, want de helden van Bootje Varen Breda zorgen voor genoeg leven in de brouwerij met bootjes die aanmeren of vertrekken. Aankomende vrijdag trapt Baai het openingsweekend af met een gezellige borrel, live muziek en genoeg te doen! Ben jij aanwezig op de VrijMiBAAI of een van de andere dagen dit weekend?

Foto: BAAI

Een weekend lang genieten

Heel het weekend is BAAI geopend om jou kennis te laten maken met deze nieuwe hotspot. Wat je kan verwachten? Een heerlijk terras, koude drankjes en een feestelijke sfeer: bij BAAI weten ze wel hoe ze een feestje vieren! Kies zelf of je aan het water plaatsneemt of lekker knus onder een van de bomen een plek zoekt. Zien we je daar, komend weekend?

Dit is BAAI

Waar staat BAAI eigenlijk voor? We kunnen veel verwachten van deze nieuwe hotspot de komende tijd, dus we lichten alvast een tipje van de sluier voor je. Naast dat je hier een drankje doet met vrienden, is het ook dé plek voor complete bedrijfs- en groepsuitjes tot wel 250 personen. Bedrijfsuitjes saai? Zeker niet! Bij BAAI beleven jij en je collega’s een volledige festivaldag, inclusief entree, bandje, festivalmunten en je persoonlijke timetable. Tof!

Wat dacht je van een dag vol met silent disco, ping pong, jeu de boules? Wissel lekker af met een Lost & Found-game, de Secret Area en de gezellige Captain Buff Bar. Na de festivaldag genieten jullie van een fijne boottocht in samenwerking met Bootje Varen Breda! Honger gekregen? Kies voor een gezellig etentje met shared dinner, fondue dinner of ga voor een van de BaaiBQ voor een échte festivalbite. Superfijn: alles is volledig naar eigen wens samen te stellen. Meer info over BAAI vind je hier.


Meer over BAAI ontdekken?

BAAI

Vandaag gesloten

Markkade , Breda

  • Wil jij een 'Nieuw in Breda' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Breda.

adv.